HOME > Chowhound > Site Talk >

Discussion

Problem expanding threads, previously read posts, or creating new threads

This is not me, however. Harters made a comment on the WFD thread about all of the above.

http://chowhound.chow.com/topics/9690...

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. Thanks Linda.

    I've experienced two problems since yesterday evening (UK time).

    The first is that I cannot expand threads to re-read previously read posts, nor can I open up a single previously read post.

    The second problem, that I only realised when I came to Site Talk, is that I can't post a new thread. The box doesnt open up to give a thread title, etc.

    And a third problem, I've only just realised as I was trying to see if I could do anything on the pc, is that I cannot log out of Chowhound.

    Not being able to post the problem here, I have emailed moderators@chowhound.

    2 Replies
    1. re: Harters

      Harters, I too have been having the same problem within the last 24 hours, not being able to open and read previously opened/read posts.

      1. re: EarlyBird

        Me three regarding opening previous posts.

    2. Linda - I would thank you on the What's for Dinner thread but, of course, I can't open your post there to respond to.

      John

      1 Reply
      1. re: Harters

        LOL! I consider myself thanked, John. :)

      2. I am also unable to expand previously read threads. I refreshed a page by mistake, and after that I was unable to read any of the posts on the page, as they're all marked read and the plus sign doesn't expand them, nor does clicking on the gray box of an individual reply as it used to.

        I've also noticed that sometimes the rollover menus have recently started staying expanded rather than going away when I mouse off of them - multiple menus may be open at once.

        I haven't tried to start a thread, and I'm trying to post this in the main "Reply" box under the opening topic of this thread.

        I'm on IE8 (at work, can't upgrade or use a different browser). I get the following Javascript error as well:

        Message: Script error
        Line: 0
        Char: 0
        Code: 0
        URI: http://cdn.boomtrain.com/analyticstra...

        So maybe it's an ad causing this somehow?

        I hope these issues can be fixed soon! Thanks.

        1 Reply
        1. re: hbg1

          If it helps, I'm running on Vista.

          I was able to post a new thread at about 22.00 (UK time) yesterday, but within minutes of that, Chowhound ran very slowly for a few minutes and then the problems started.

        2. This seems like it's probably specific to Internet Explorer. I'm not having the problem in Chrome or Firefox, but I can easily replicate this in IE version 9. Engineering will take a closer look and try to solve this, but in the meantime, if you've got other browser options, you may want to try using those instead.

          1. Yep -- just came to see if anyone else was having trouble creating new threads. I'm trying to post on the LA board, and it only gives me the option to create the discussion, but when I click "post", it says Title Cannot Be Blank. There's no Title field to fill out.

            1. I'm able to reproduce in IE8, but IE11 works fine. We'll see if we can pin down the issue, but as Jacquilynne mentioned, your best bet for the time being is to use a different browser.

              Thanks for the detailed reports.

              1 Reply
              1. re: DeborahL

                can't post or click on to read posts with IE XP, or my iphone, but just now using FIrefox or Mozilla, whatever it's called, I'm able.

              2. Yup. Me too.

                IE (God knows which version).

                1. I think all of us- have been posting on the GTopics thread about European and American table manners.. Anyone else see that? i wonder if the mods have noticed this commonality. but now i see some names here that i don't recognize from that thread, so maybe i'm wrong.
                  .

                  !

                  1. I'm using IE 9 and have noticed some things in the past day or so.
                    I can reply to threads (haven't tried to create a new one).
                    I cannot expand previously read posts by clicking on them; however I can expand them by clicking on the "replied to" screen name.
                    When I hover over the "Recommend" link, it does not display who has recommended nor does it allow me to recommend.

                    1 Reply
                    1. re: gaffk

                      I just noticed I am now able to recommend and expand already-read posts.

                    2. I am having the same issue using Explorer on my work laptop.

                      1. Started happening to me today - yesterday was fine, now can't open threads or reply.

                        1. We released a fix for this today. Let us know if any of you continue to experience this issue.

                          3 Replies
                          1. re: DeborahL

                            All my problems now seem to be fixed, including the rollover menu issue. Thank you!

                            1. re: DeborahL

                              Many thanks for your efforts. Appreciated.

                              1. re: DeborahL

                                Thank you! All seems to be working again.