HOME > Chowhound > Site Talk >

Invisible buttons

d
donovt Mar 3, 2014 04:52 PM

On my iphone I no longer have the "my" button or search or the link to my profile. Well, they're there, I just can't see them. If I click blindly at the top of the screen I can get to my board list.

 
  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. jrvedivici RE: donovt Mar 3, 2014 05:00 PM

    Cut backs.

    1. Dave MP RE: donovt Mar 3, 2014 05:09 PM

      Hi donovt,

      I checked this out on an iPhone 5 using Safari and Chrome and I'm not able to replicate this so far. Are you seeing these disappear everywhere, or just when you're accessing "My Boards" from certain pages? Also, what browser and OS are you on?

      Dave MP

      4 Replies
      1. re: Dave MP
        d
        donovt RE: Dave MP Mar 3, 2014 05:16 PM

        It's happening everywhere. Same issue with the reply button. I'm using safari on ios7.whatever the newest is.

        1. re: donovt
          d
          DeborahL RE: donovt Mar 3, 2014 06:03 PM

          Hi donovt. I'm not seeing this either, in ios6. Try clearing your cache in Safari, and we'll take a look again in the morning with an ios7 device. Thanks for the report.

          1. re: DeborahL
            d
            donovt RE: DeborahL Mar 3, 2014 06:45 PM

            All good now. You would think that I would know to clear the cache before complaining.

            1. re: donovt
              d
              DeborahL RE: donovt Mar 4, 2014 09:42 AM

              Ha, I forget myself sometimes. Glad that fixed it!

      Show Hidden Posts