HOME > Chowhound > Site Talk >
Do you create unique foods? Get great advice
TELL US

iPhone Safari crashing

Melanie Wong Feb 7, 2014 09:02 AM

Starting yesterday afternoon, Safari on my phone cannot complete loading site pages then crashes. Or sometimes it just freezes and the back button and links don't work. Resetting the phone doesn't cure this.

It was intermittent yesterday but nearly 100% starting late last night. Maybe a new kind of ad feed? I attach a screenshot. In none of the cases does an ad load before it crashes.

 
  1. Phil Ogelos Feb 7, 2014 09:06 AM

    I don't know if Melanie is talking about reaching the CH site through Safari, but access through Google using an Android phone hasn't been working for me (or working so wonkily as to be useless) since last night.

    EDIT: And resetting the phone doesn't help.

    1. ChrisOfStumptown Feb 7, 2014 09:40 AM

      Likewise

      1. C. Hamster Feb 7, 2014 09:43 AM

        Chowhound through safari on my iPhone is kaput since last night.

        Its annoying!

        1. jrvedivici Feb 7, 2014 09:45 AM

          Me too!! Me too!! I honestly thought it was my phone flaking out so I haven't bothered to report it. I reset my browser history, cookies etc. I still just thought it was my phone but exactly as you are reporting!

          1 Reply
          1. re: jrvedivici
            SaraAshley Feb 10, 2014 01:52 PM

            Haha! That's what I thought, as well jr. My iPhone is a few years old. It's been off and on for me for the last several days, and it's just started acting up again.

          2. c
            ChillyDog Feb 7, 2014 10:44 AM

            Same here.

            iPhone and Safari

            Thanks for reporting, Melanie.

            1. t
              thimes Feb 7, 2014 10:45 AM

              me too - I agree it seems to be something with the ad feed. The page loads (except for the ads) and then freezes and crashes.

              iphone4 with latest operating system and all updates through safari

              1. Melanie Wong Feb 7, 2014 12:07 PM

                Well, I opened this page successfully from mobile and the ad on top does show.

                5 Replies
                1. re: Melanie Wong
                  C. Hamster Feb 7, 2014 12:11 PM

                  Mine works now! :-)

                  1. re: C. Hamster
                    Melanie Wong Feb 7, 2014 12:17 PM

                    Yay! For me too after taking quick romp around site. So glad this was fixed before the weekend.

                  2. re: Melanie Wong
                    meshane Feb 7, 2014 12:28 PM

                    We're not totally out of the woods yet on this, so you may see a brief reoccurrence, but we're aware of it and actively working on it. Sorry for the inconvenience and thanks for reporting it.

                    1. re: meshane
                      c
                      ChillyDog Feb 7, 2014 01:21 PM

                      Thank you very much

                      1. re: meshane
                        Phil Ogelos Feb 7, 2014 02:44 PM

                        Back to functional now on the Google/'Droid combination.
                        Thanks!

                    2. jrvedivici Feb 7, 2014 02:41 PM

                      Yep working here too!

                      1. LNG212 Feb 10, 2014 01:46 PM

                        It's happening to me again beginning this afternoon. Seems to halt and stop loading. I assume it has to do with whatever top-of-the-page ad is trying to load but doesn't.

                        2 Replies
                        1. re: LNG212
                          meshane Feb 10, 2014 01:57 PM

                          Thanks for alerting us. We're actively working to fix this now.

                          1. re: LNG212
                            meshane Feb 10, 2014 02:06 PM

                            It should be working now. Thanks again.

                          Show Hidden Posts