HOME > Chowhound > Site Talk >

Discussion

WTF?!? Chowhound unusable - screen blanks after 1 second

It's been happening on my Android tablet for a while now (several weeks), but now it happens with my big computer and Firefox browser. I click on a link, like a thread or Chowhound>All Boards, and it starts to display then goes blank.

I can't check to see if anyone else has reported this problem, because I CAN'T SEE ANY THREADS OR BOARDS!

Seriously, guys - WTF?

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. Try using chrome, it seems to help across the board for now. They are aware of the issue and I would imagine are working in it.

    If ever you have problems try using chrome, it has fixed most problems for me with many sites. At least have it as a backup option.

    1. There are a couple of threads on this problem. If you can interrupt the page loading just before it completes, that will allow you to work around it. You may have to do it a few times to stop it at the right point.

      1. scroll down -- it's further down the page.

        1. Has been happening on my smart phone and tablet, both Android, for a while now.

          Any plans to fix this problem?

          1. Hi everyone.

            This was an ad serving issue, and we believe it's been resolved. Let us know if you continue to have problems.

            14 Replies
            1. re: Engineering

              Hi guys -- nope, it's still happening. FF 25.0.1

              1. re: Engineering

                Actually it is a bit worse on my ipad, it has turned into a game to see if I can keep my finger on the screen just the right way to keep the page from disappearing.

                1. re: Engineering

                  Still happening on my desktop -- Windows 7/ Chrome.

                      1. re: seamunky

                        Yes, I've been using the "scroll down" method for a while now, but the question was whether the problem had been resolved.

                    1. re: Engineering

                      Not fixed. Still happening on my Samsung Tab

                      1. re: Engineering

                        Thanks for all the follow-ups. We're still unable to reproduce this on our end but are continuing to look into it.

                        Just curious, are any of you running an ad blocker?

                        1. re: DeborahL

                          Not running ad blocker, and I'm using Chrome. Still get a blank screen briefly, and/or an "unadorned" version, all in small font, no indentations, etc, then it blinks back to the real page.

                          1. re: pine time

                            I'm getting that unadorned page too on my tablet and desktop. Also using Chrome

                          2. re: DeborahL

                            Not that I am aware of.

                            It's basically an older Samsung Galaxy Tab running on the Android OS. Interestingly enough, CH comes through just fine on my smartphone which is also a Samsung using Android.

                            I've tried rebooting the tablet several times, but that doesn't seem to help

                            1. re: DeborahL

                              Yep. Adblock Plus 2.4

                              I'd rather scroll than deal with all the ads.

                              1. re: DeborahL

                                No, and when I just logged onto the site today, still weird font at first, but page didn't disappear. When the page disappears, there is no scrolling down, it is just blank. It has never happened on my think Pad, I use firefox on that.

                                1. re: DeborahL

                                  Wow, it's worse than I thought. If you can't reproduce a problem, you need more than a "just curious" approach. If you actually want to reproduce the problem you need to AHEM, reproduce it. Get exact information from the people who see the problem so you can see it too. Then fix it. Fundamentals of programming 101; maybe 1A.