HOME > Chowhound > Site Talk >
Are you making a specialty food? Tell us about it
TELL US

Cannot reply to posts and "My Boards" pop-down isn't working

LindaWhit Oct 15, 2013 04:19 PM

I've tried several times to reply to a post on the most current What's For Dinner thread, and all that happens is I get tossed to the top of the page. No reply box opens under the post to which I wish to respond.

Also, when I hover over My Boards, there is no pop-down so I could come to Site Talk. I have to click on My Boards and *then* click on Site Talk.

  1. DeborahL Oct 18, 2013 11:38 AM

    Hi everyone.

    We were unable to reproduce any of these issues on our end. (Unable to reply, My Boards dropdown not working, photo slideshow not working) It looks like you're all using Windows machines (Windows 7?), and we tested in IE9, Safari, and Chrome.

    Are you still seeing these things happen?

    6 Replies
    1. re: DeborahL
      k
      kaleokahu Oct 18, 2013 12:24 PM

      Hi, Deborah:

      I have the Reply problem sporadically. It seems to only happen after I've edited a post and then want to reply to another post in the same thread. When it happens, it affects THAT thread only until I reload CH.

      Widows 7, Firefox here.

      Aloha,
      Kaleo

      1. re: kaleokahu
        ChowQA Oct 18, 2013 05:41 PM

        Thanks for the details Kaleo.

        1. re: kaleokahu
          ChowQA Oct 18, 2013 05:42 PM

          Things that only happen sporadically are hard to track down but we'll keep an eye on it. (I was just able to reply twice in this same thread so couldn't reproduce, for the moment.)

          1. re: ChowQA
            k
            kaleokahu Oct 19, 2013 03:02 PM

            Thanks. Yes, intermittent problems are the Devil's Work.

            If it helps, I know this has happened after I've finished a response, hit Reply, but then it doesn't refresh to show I've replied. I've learned that when this happens, I copy my pending response, so I don't have to recreate the whole thing later.

            Used to be, I could successfully manually refresh, go right back to the post to which I was trying to reply, and then paste my previously-written response. But lately when I've tried this, nothing (at all) happens when I click Reply. I must completely log out and back in to paste in my draft response.

            Aloha,
            Kaleo

        2. re: DeborahL
          LindaWhit Oct 18, 2013 04:31 PM

          Hasn't happened since I originally posted.

          1. re: DeborahL
            l
            ludmilasdaughter Oct 21, 2013 12:31 PM

            I seem to be ok now as well.

          2. l
            ludmilasdaughter Oct 16, 2013 11:42 AM

            Nope, still happening. Also, the photo function isn't working. When I click on a photo nothing happens.

            3 Replies
            1. re: ludmilasdaughter
              iL Divo Oct 26, 2013 02:28 PM

              sorry OT....I don't see the name Ludmila often. one of my bff's is Ludmila. have a great day :)

              1. re: iL Divo
                l
                ludmilasdaughter Oct 28, 2013 11:43 AM

                My mom's name is Ludmila, hence the "daughter" part. Have a great day too! :)

                1. re: ludmilasdaughter
                  iL Divo Oct 28, 2013 05:37 PM

                  I 'did' see the daughter in your screen name-was simply commenting on your moms name is all

            2. l
              ludmilasdaughter Oct 16, 2013 11:41 AM

              I'm having the same problem Linda. Maybe after this post it'll fix itself for me too!

              1. tcamp Oct 15, 2013 06:10 PM

                I've had the same problem with the pull down menus, but rather intermittantly. Used to be a seamless "hover, drop, select" but now I often need to click, then click again.

                1. LindaWhit Oct 15, 2013 04:21 PM

                  Annnnnnd as soon as this post went through, I was able to reply to a thread and the pop-down menu works again.

                  Show Hidden Posts