HOME > Chowhound > Site Talk >

Discussion

reply broken

I guess I can post a new topic, if this one shows up, but the reply button's not working for me in any existing topics.

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. I can reply to you. Weird!

    1. I can reply to you. Weird!

      1. But it cam out twice!! They put in fixes today.

        1. But it cam out twice!! They put in fixes today.

          2 Replies
          1. re: foodieX2

            But my reply here is now working!

            1. re: Dave MP

              Yeah!! thanks for always being so on top of everything!

          2. I can reply from my iPhone, but not from Chrome on my iMac. Very frustrating.

            1. The reply button should be working again....let us know if you continue to see problems.

              The issue w/ duplicate posts is also hopefully fixed, though we are still finishing up testing on that.

              Thanks,
              Dave MP

              5 Replies
              1. re: Dave MP

                Still not working for me on the desktop.

                1. re: JoanN

                  Okay. I can reply on this thread, but I'm trying to post a reply to a WFD thread and it's not working over there.

                  1. re: JoanN

                    I'd suggest refreshing the page on WFD and then trying again. Hopefully will be working once you do that....

                    Dave MP

                    1. re: Dave MP

                      Yes, that did it. Thanks, Dave.