HOME > Chowhound > Site Talk >

Discussion

no advanced search

  • 6

Trying to find a post older than 1 year, but advanced search is not showing up running Firefox.

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. There's a bug with search displays currently, which was described here. Hopefully this will be fixed early this week.

    http://chowhound.chow.com/topics/903057

    But despite this, you still should be able to do advanced searches. I just tried it out in Firefox, and it seems to be working fine, so if you're still having problems, it would be great to get a more specific description of what is happening.

    Thanks!
    Dave MP

    5 Replies
    1. re: Dave MP

      We released a fix for search today. Let us know if you continue to have problems with it.

      1. re: DeborahL

        Search results appear but cannot be clicked on because as soon as the cursor enters the area where the results have appeared, they vanish as the gray video/recipe/blog/discussion footers move up into their space.

        1. re: greygarious

          It looks like you may be using an unsupported browser, which may be contributing to the issue. How long has search been behaving this way for you?

          1. re: Engineering

            Several days. I don't speak computer. All I can tell you is that I have always had an AOL dial-up connection and nothing on this end has changed. I am using Windows 7.

            1. re: greygarious

              Hi greygarious.

              What browser are you using? For example, Firefox? Safari? Chrome?