HOME > Chowhound > Site Talk >

Can only load one photo

d
Dirtywextraolives May 22, 2013 04:11 PM

It seems I can never load more than one photo per post. I see many other posters who load multiple photos..... Is it possibly because I'm on an iPad? I know there's a size limit, but I have no idea how to know how big my photos are. And I was able to load two photos, once. But normally it doesn't respond at all when I try to load the second. Can you tell me what I may be doing wrong please? Thank you!

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. Dave MP RE: Dirtywextraolives May 23, 2013 10:33 AM

    Hi Dirtywextraolives,

    Thanks for alerting us to this bug. I just tested on the ipad, and had the same problem, so we will be looking into it!

    Dave MP

    4 Replies
    1. re: Dave MP
      d
      Dirtywextraolives RE: Dave MP May 23, 2013 02:34 PM

      Thank you! I assume you will post a reply here when you figure out the fix? I will look for it.

      1. re: Dirtywextraolives
        Dave MP RE: Dirtywextraolives May 23, 2013 02:47 PM

        I don't know how long it will take or how soon the fix will come, but we will do our best to let you know!

        Thanks
        Dave MP

        1. re: Dave MP
          Dave MP RE: Dave MP Jun 18, 2013 03:24 PM

          It looks like we may have found a solution to this problem, so hopefully we'll be releasing a fix to it very soon. Will post again when that happens.

          1. re: Dave MP
            d
            Dirtywextraolives RE: Dave MP Jun 18, 2013 05:02 PM

            Oh great! Thanks for keeping me up to date. Appreciate it!

    2. Dave MP RE: Dirtywextraolives Jun 20, 2013 04:23 PM

      This bug should now be fixed for ipad. Let us know if you still have problems, but you should be able to upload multiple photos now!

      3 Replies
      1. re: Dave MP
        d
        Dirtywextraolives RE: Dave MP Jun 20, 2013 04:40 PM

        Thanks so much! I will let you know, as soon as I try it!

        1. re: Dave MP
          mcsheridan RE: Dave MP Mar 8, 2014 01:10 PM

          Went looking for a thread just like this. I'm trying to post two photos to a new discussion, and nothing happens when I try to upload the second pic from my iPad mini. No error message, no spinning wheel, nada.

          Update: found an app to downsize pics. Couldn't have imagined default iPad camera file size was So Nig. No problems uploading reduced file size.

          1. re: mcsheridan
            Engineering RE: mcsheridan Mar 10, 2014 10:09 AM

            Hi mcsheridan.

            Thanks for updating us with the solution. It's good info for us, and other users, to have.

        Show Hidden Posts