HOME > Chowhound > Site Talk >

Discussion

Reply window very slow to expand

  • 6

This has been happening for a while since the latest overhaul, but lately it's been getting worse. Whenever I try to reply to a comment I get stuck with the tiny reply window with the "Reply to username" text that won't go away. Sometimes the window will expand after 10sec or 20sec, but often it just never expands.

I'm on Safari 6.0.3 on OS X 10.8.3

I'm wondering if this is happening to other users. I've been having problems with slow loading and/or rendering with Safari lately, but nothing like what's happening here.

Thank you in advance for any help.

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. Hi SnackHappy.

    I'm unable to reproduce this issue on our end. Is is still happening for you?

    5 Replies
    1. re: DeborahL

      Yep, it still takes forever for the window to expand. Right now, I'm writing in a window that is only two lines and the beginning of my text is unreadable. I can't even grab the corner to expand it manually.

      ...

      And now it expanded after about two-minutes.

      1. re: SnackHappy

        Sorry to hear you're still having trouble. Since we can't reproduce it on our end, it's hard for us to pinpoint the source of the issue but we'll continue to monitor. Thanks for your report.

        1. re: DeborahL

          I think I've figured it out. It looks it's AdBlock that's creating the problem. I guess i'll turn it off for this site and hope it doesn't get too annoying.

          Thanks for your help.

          1. re: SnackHappy

            Thanks for letting us know, that's good info for us to have.

          2. re: DeborahL

            Deborah this is the same issue I reported on March 15th.

            http://chowhound.chow.com/topics/8944...

            I think Snackhappy may be correct. I installed adblock on Mar. 10th