HOME > Chowhound > Site Talk >

Discussion

Script error

Every time I open a new page, open a topic, and return to the page I was reading I receive the following message, which must be cleared by selecting the "ok" button:

Script error.; http://www.chow.com/static/2013032121...; 0

I'm running Firefox on Windows XP, both up to date.

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. Getting the same thing on every page load. Screenshot:

    http://d.pr/i/M6Jb

    6 Replies
    1. re: kpzoo

      Cleared cache, logged out and back in. Problem seems to have gone away - I'm no longer getting the error. I did get this new error just after logging out:

      http://d.pr/i/vS3x

      1. re: kpzoo

        False alarm - the original error is back on every page load.

        1. re: kpzoo

          I have CH open in a different browser, and I'm not logged in there. The error does *not* seem to happen on every page load when I'm *not* logged in. Only happens in the browser where I'm logged in.

        2. re: kpzoo

          I was getting that error for an hour this afternoon, with every page change, but I'm not getting it this session.
          EDIT: I'm getting it again, every 15 seconds.

          1. re: Veggo

            The message I'm getting is "object doesn't support property or method 'split' "; followed by the http for chowhound

            1. re: Veggo

              I'm getting the script error on every page as well.

        3. Yes, got the same problem. Ugh. Safari, Mac OS 10.

          1 Reply
          1. Me too. I went off to an appointment, and when I got back, there it was.

            1 Reply
            1. re: sr44

              On my iPad. My real computer seems OK with Safari.

            2. That script can be finicky, though I'm not able to reproduce the error at the moment. If you clear your cache, is this still happening? And jannie, I'm a little confused by the context you're seeing it in- is this when you use the back button, or just on category pages (your profile page?), or elsewhere?

              2 Replies
              1. re: Engineering

                Any new page opening this happens. Going forward, going backward. Every time.

                1. re: Engineering

                  As linguafood experienced, the error was experienced when clicking a thread to open without navigating to a new page, when selecting a new page from my categories to replace the open page, when using the back option on right click, and when using right click to open in a new tab.

                  Though as of this writing, and on a different computer (same OS/browser though), not getting the script error.

                2. Happening to me as well. ipad/safari