HOME > Chowhound > Site Talk >

Discussion

Chowhound E-mails

For some reason I've stopped receiving emails when posts are made to threads that I'm a part of. I checked my account and I'm still signed up to receive emails. Can anyone tell me how to fix this?

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. Any chance they're ending up in your spam folder?

    7 Replies
    1. re: Jacquilynne

      I'm having the same issue. They are not going to my spam folder. I tried to update the email address and that didn't work as well though I did receive the email from Chow to verify the new address.

      1. re: fldhkybnva

        I tried to change my email as well, and that didn't work. And like you, mine aren't going to my spam folder either. I'm simply not receiving them :(

        1. re: kwass

          I guess it's just us :) They worked fine this morning and then nothing since then.

          1. re: fldhkybnva

            Weird!! And like I've said previously, so incredibly frustrating!!

          2. re: fldhkybnva

            Is the issue with changing your address that you ran into an error page when you tried to verify the new address? I was investigating possible problems with that function yesterday, and I've raised a problem report to Engineering to take a look at it. But in the meantime, I think this should work as a workaround:

            Have the confirmation email resent to you. Log *out* of Chowhound. Click the link in the confirmation email. It should take you to the CHOW homepage. If you navigate back to your profile, your email address change should have taken hold.

          3. re: Jacquilynne

            Problem here, too. Not going to spam.

          4. No. I'm not just not receiving anything @ all.

            1. Same here, I even tried to resubscribe

              1 Reply
              1. re: Ferrari328

                I did the same thing, and it didn't fix anything.

              2. Hi kwass and Ferrari328.

                This issue hasn't been widely reported, and we were unable to reproduce it on our end, but we'll keep looking for the problem.

                1 Reply
                1. re: DeborahL

                  Thank you so much, because it's incredibly frustrating!

                2. Has anyone figured this out yet?

                  2 Replies
                  1. re: kwass

                    Unfortunately, no. We're working on figuring out on our end if there are any problems, but we're unable to reproduce anything. Most users are not reporting any problems, either.

                    If you do have another email address (or could create one), perhaps try switching your default email to that address, and see if it works. If it does, you could next switch it back to the one you were using previously and see if that solves the problem. Hearing results of this test would at least give an idea of whether the problem is with your account, our email-sending software, or your email on the receiving end.

                  2. I stopped receiving emails today, last one was at 5:35 am. I just thought my threads were quiet!

                    3 Replies
                    1. re: L.Nightshade

                      Are you listening chowhound? It looks like this is starting to be a trend.

                      1. re: kwass

                        DeborahL from CHOW replied over here indicating that they're looking into the issue: http://chowhound.chow.com/topics/895133

                        1. re: The Chowhound Team

                          Awesome! Thank you Chowhound. Can't wait to get this issue resolved!!

                      1. Hi everyone. Sorry for the inconvenience this is causing. We're working on fixing it as soon as we can.

                        1 Reply
                        1. Same here, for at least a week. I've tried resetting the "receive emails" option in my settings 3 times with no luck. I will try the 'alternate email address' suggestion and report back here.

                          1 Reply
                          1. re: geekmom

                            Hi again. I've changed the email address associated with my account (both of my addresses are with gmail). Still no luck. I'm not getting the messages in spam, because I double-checked the folder - they simply aren't arriving.

                          2. Notifications are working again, so you should be receiving them in your email now. Let us know if you encounter any further problems with them.

                            7 Replies
                            1. re: DeborahL

                              Mine are working now. Thanks! :)

                                1. re: DeborahL

                                  I received well over 100 emails last night! Not only working again, but it looks like all the missed email has now been delivered.
                                  Thanks. I really appreciate how responsive the CH team is to needs and problems!

                                    1. re: kwass

                                      Hi kwass. Unfortunately we haven't been able to pinpoint why your specific notifications aren't working, but we'll keep looking into it.

                                      1. re: DeborahL

                                        Thanks! But I want to update you on what's been going on. The email address I use is a hotmail account. I switched my email address to a gmail account (an extra account which I never use), and I started getting the notifications. When I switched it back to my regular email account (the hotmail one), I stopped receiving the notifications again? Could this have something to do with hotmail?

                                  1. re: DeborahL

                                    They are? What exactly was "fixed"? As I mentioned below, I am still not receiving notifications.

                                    Thanks.

                                  2. I reported this issue to Chowhound quite a while ago. I reset my account and even added the address the notifications come from to my e-mail address book so the message would not appear as spam and I still am no longer receiving notifications.

                                    Oddly when someone from the CH team sends me an e-mail regarding one of my posts that always is received on my end but I still do not receive post reply notifications even though my account is set up for them.

                                    1. Hi kwass and Fowler. We're not sure why your notifications aren't getting through, but we're continuing to look into it. In the meantime, a workaround might be to try using an alternate email address.

                                      1. Hi kwass and Fowler. Let us know if you start receiving notifications now. We might (*might*) have found a solution related to your specific addresses, which looked like they may have been getting hung up in our third-party email client.

                                        geekmom, I'm sorry to say we haven't been able to track down any possible issues with your address so far.

                                        11 Replies
                                        1. re: DeborahL

                                          Problem solved for me, DeborahL. Thank you very much!

                                          1. re: DeborahL

                                            I just started getting them. OMG!! Thank you soooo much!!

                                              1. re: DeborahL

                                                Not as glad as me :) Thank you again!!!!!

                                            1. re: DeborahL

                                              What a pain! Thank you to the team for your efforts so far in fixing this issue, and I do hope that my notifications start to come in soon. I miss them!

                                              1. re: DeborahL

                                                I still don't receive any email notifications.

                                                  1. re: geekmom

                                                    I checked your accounts, Ferrari328 and geekmom, and neither of you appear to subscribed to Notifications. You can check by viewing your profile and then choosing 'settings' and 'chowhound' to see the setting.

                                                    If you try resubscribing, does that work, or does the setting just disappear again after you reload?

                                                    1. re: Jacquilynne

                                                      That's odd!

                                                      I've just clicked the box, and will let you know whether the notifications return.

                                                      Meanwhile, the last 3 or 4 posts I've tried to make have not worked so I suspect CH staff may be a little busy with other issues at the moment...

                                                      1. re: geekmom

                                                        I'm replying to you now -- hopefully you'll receive a notification about this!

                                                        1. re: Jacquilynne

                                                          yes! I got the notification! Thank you.

                                              2. Well, it's happened again. I'm not getting e-mails when posts are made to threads that I'm involved in.

                                                2 Replies
                                                1. re: kwass

                                                  Hi kwass, thanks for alerting us to this problem; it should be fixed now.

                                                  1. re: DeborahL

                                                    It is fixed now. Thank you so much Deborah!