HOME > Chowhound > Site Talk >

Discussion

Can't edit my post

  • 3
  • Share

I posted something about ten minutes ago. When I display the topic ( http://chowhound.chow.com/topics/881505 ), it says, after the opening post, "3 Replies LATEST 11 minutes ago by nsxtasy". But at the top of my post that is now 11 minutes old, it erroneously says "nsxtasy less than a minute ago". The edit button appears when I mouse over the post, but it doesn't work (clicking it does nothing), although the other three buttons below my post (reply, flag, link) work. I tried using my browser button to refresh the page, but that didn't change anything. I also tried hitting the refresh button next to where it says "3 Replies LATEST 11 minutes ago by nsxtasy" but that doesn't change anything either. I tried this in IE9 as well as in Google Chrome, and I can't edit the post using either browser.

THIS post - the one you're reading now, in Site Talk - it lets me edit. :(

EDIT: Now it has updated the line at the top of my post to read "nsxtasy 16 minutes ago" but the edit button still doesn't work. That counter isn't getting updated either, now five minutes later it still says 16 minutes ago.

Also, I tried logging out and logging back in again, in both IE9 and Chrome, and that didn't help.

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
Posting Guidelines | FAQs | Feedback
Cancel
  1. It's 39 minutes since my post, and now it's letting me edit. I still don't know why I couldn't edit it earlier, but now I can.

    2 Replies
    1. re: nsxtasy

      Hi nsxtasy. There was a bug with the 'Edit' button; we released a fix for it this morning, so it should be working properly now. Let us know if you have any further trouble.

      1. re: DeborahL

        Thank you!