HOME > Chowhound > Site Talk >
What's your latest food quest? Share your adventure
TELL US

Old 'International' Board

estufarian Oct 24, 2012 11:38 AM

Tried to link to a post of mine on the International Board (now replaced with individual Boards) but link doesn't work.

I note that it's also no longer listed in my own history of posts, although others around the same time (different Boards) still exist.

Has this data been dumped or is there still a way to link?

  1. Jacquilynne Oct 24, 2012 12:24 PM

    I'm not sure what you mean -- do you have a link that's returning an error, or are you trying to find a thread and are not able to?

    5 Replies
    1. re: Jacquilynne
      estufarian Oct 24, 2012 12:52 PM

      Here's the original link (which doesn't work)

      http://www.chowhound.com/boards/intl/...

      1. re: estufarian
        Jacquilynne Oct 24, 2012 01:18 PM

        Hrmm, yeah, that link is from the old pre-2006 board structure, and it predates registration, so it would not be included in your posting history.

        We did have a URL re-writer in effect for a couple of years, that redirected people from those old links to new pages, but I think it might have gone away at some point. I'll check with Engineering.

        Here's a search result that links to all of the pre-registration threads on any of the International boards that have posts by you: http://www.chow.com/search?query=&...

        If you know what the thread was about, adding a topic keyword should narrow it down a little. That might help you find it in the new world.

        1. re: Jacquilynne
          estufarian Oct 24, 2012 02:04 PM

          OK - just realized the issue (in my search).
          Indeed I HAD used a search with the key word - AND I expanded the date search. But my own files were 'wrongly' dated. I now recall I had a hard-drive crash and recovered almost everything - EXCEPT all the files were dated with the recovery date (in 2005) - the post was actually in 2004 and I only searched from Jan 1 2005.
          Then when I checked my History that is truncated at 2005 (not sure where the older threads went) so I assumed EVERYTHING prior to 2005 had been wiped.

          Thanks for the clarification - indeed I can still link to the original post - although none of the original links work (which are in my own records) - they seem to have been re-indexed.

          e.g original was
          http://www.chowhound.com/boards/intl/messages/26147.html

          new version is

          http://chowhound.chow.com/topics/264031

          But still there (thanks)

        2. re: estufarian
          Engineering Oct 24, 2012 01:50 PM

          Is this the thread? http://chowhound.chow.com/topics/26354

          1. re: Engineering
            estufarian Oct 24, 2012 05:24 PM

            No it wasn't - seee my response to Jacquilynne.

      Show Hidden Posts