HOME > Chowhound > Site Talk >
Do you create unique foods? Share your adventure
TELL US

Bug: Posting using Safari results in a perpetual spinner

fmed Sep 11, 2012 10:11 PM

As of a couple of days ago, after I click submit when replying to a thread, the spinner and the Reply box do not go away. I have to refresh the page to see my reply. (Repro: 100%)

 
  1. ipsedixit Sep 11, 2012 10:12 PM

    Happened to me on Chrome. Clearing the cache solved he problem.

    3 Replies
    1. re: ipsedixit
      fmed Sep 11, 2012 10:11 PM

      Aha - will try that now.

      1. re: fmed
        fmed Sep 11, 2012 10:15 PM

        testing testing

        1. re: fmed
          fmed Sep 11, 2012 10:14 PM

          Nope. Still spinning.

    2. Quine Sep 12, 2012 06:00 AM

      I had the same the other day, in Chrome. I refreshed the page and it showed as posted.

      1. DeborahL Sep 12, 2012 01:51 PM

        Hi fmed. What version of Safari are you using, and are you on a Mac or PC? What operating system are you using? I just posted fine in Safari 5.1, Windows XP. I was also able to post in Chrome just fine. Thanks! -Deborah from CHOW

        8 Replies
        1. re: DeborahL
          fmed Sep 12, 2012 10:10 PM

          Hello Deborah

          Here are the specs:
          Safari Version 6.0 (8536.25)
          OSX 10.8.1 build 12B19
          on a Macbook Pro

          1. re: fmed
            DeborahL Sep 13, 2012 10:36 AM

            Hm, my reply posted just fine, so I'm stumped. Are you still getting the spinning wheel?

            1. re: DeborahL
              fmed Sep 13, 2012 09:56 PM

              Let me try now... (clicking Post My Reply button)...

              1. re: DeborahL
                fmed Sep 13, 2012 10:01 PM

                Yep. Still spinning. No worries...I just have to do a browser refresh to see my post (and to get control back).

                1. re: fmed
                  DeborahL Sep 14, 2012 10:46 AM

                  Thanks for your patience on this fmed! We'll keep trying to reproduce it so that we might be able to debug it at some point.

                  1. re: DeborahL
                    huiray Sep 25, 2012 07:05 AM

                    I've been getting the continuously spinning wheel off-and-on also. It's intermittent - more often the post goes through, sometimes it just spins away. As of right now I made a post on one thread and it is still spinning away [FIFTEEN MINUTES LATER] on that browser tab/page...while I can cross over to another tab and inspect that same thread in that new tab and see my post (plus another post made by someone else) and carry on with other parts of CH. I know if I refresh/reload that first page/tab with the spinning wheel I'll get the "updated" page with my post (just did it - yep, there's my post).

                    FF 15.0.1, Mac OS10.

                    Screenshot attached.

                     
                    1. re: huiray
                      Quine Sep 25, 2012 06:41 PM

                      Maybe this issue is related?

                      http://chowhound.chow.com/topics/870152

              2. re: fmed
                DeborahL Sep 13, 2012 10:36 AM

                Hi fmed. Thanks for the info. Today I'm replying to you on a Mac, Safari 6, OSX. Let's see what happens when I hit submit...

            Show Hidden Posts