HOME > Chowhound > Site Talk >
What's your latest food quest? Share your adventure
TELL US

Pre roll ad and video problem

dbrodbeck Aug 23, 2012 01:31 PM

Hey,

So starting in the last couple of days I have found that the pre roll ads on the videos run, and the audio for the requested video comes up while the ad is still running, and then, no video at all. This seems to be since (in Canada) the Fido ads have come up. This problem occurs in both Firefox and Safari under OS X 10.8.

Thanks.

  1. Engineering Aug 23, 2012 05:33 PM

    That's definitely a new one. It's unique to a particular ad then?

    4 Replies
    1. re: Engineering
      dbrodbeck Aug 23, 2012 05:41 PM

      So it seems yes.

      1. re: Engineering
        dbrodbeck Aug 23, 2012 05:53 PM

        I just checked some videos using a US proxy, so I got US ads, and no problem, so yeah it seems to be the Fido ad.

        1. re: Engineering
          e
          emeats Sep 12, 2012 08:55 AM

          Having the same issue, and have for weeks. I'm also in Canada. Started with the Fido ads now happening with some others... I've resorted to watching Sepertaster on YouTube instead.

          1. re: emeats
            dbrodbeck Sep 13, 2012 05:12 AM

            It was gone for a while, but now that those damned Fido ads are back, I am back to getting the bug. Well, off to youtube I guess.

        2. mudaba Sep 13, 2012 02:49 PM

          Thanks for making a note of this. I've reported the ad and hope it will be yanked soon. Sorry, all Canadians!

          Meredith

          Show Hidden Posts