HOME > Chowhound > Site Talk >
What's your latest food project? Tell us about it
TELL US

Email option?

s
sr44 Apr 19, 2012 06:37 PM

What the heck happened to the option to email a topic? For a while there was a somewhat annoying flag that would appear whenever not wanted, although if you decided you wanted to email a conversation to a friend, it worked. Then there was a button at the top of a topic that worked. Now there's...nothing?

  1. Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. Quine Apr 19, 2012 08:55 PM

    I see it clear as a bell. What's your email address, we'll all end this to you. 8-)
    It's right next to the print and save to profile button at the top of the thread.

    6 Replies
    1. re: Quine
      s
      sr44 Apr 20, 2012 06:17 PM

      No, it isn't. That's where it used to be, but I haven't seen it for a while. Double click on the image and you'll see what I'm seeing.

       
      1. re: sr44
        Jacquilynne Apr 20, 2012 07:14 PM

        Weird. I see it on this thread. Do you run any browser extensions or ad-blockers that might be mistaking it for and ad? What happens if you click the space where it should be to the right of print?

        1. re: Jacquilynne
          s
          sr44 Apr 20, 2012 09:08 PM

          Nothing.

          1. re: sr44
            hill food Apr 20, 2012 10:22 PM

            I use Mozilla with lots of things blocked and medium-high security (I have to manually 'allow' trusted senders and even my bank to transmit photos, data and links to me)

            yet I see the e-mail option and it's active. on some threads it does take a little longer to appear than others but then I'm on a soup can and string dial-up connection...

      2. re: Quine
        s
        sr44 Apr 20, 2012 06:18 PM

        No, it isn't. It used to be there, but I haven't seen it for a while.

        1. re: Quine
          Quine Apr 21, 2012 11:34 AM

          SO the old "PIc or it didn't happen" deal, Huh? OK, I like to win so here's my screen copy. I use chrome and adbloc, and Ta! Da! it's there! And has been.

           
        2. Engineering Apr 23, 2012 01:07 PM

          Sr44, is the button missing in other browsers as well, or only in Firefox?

          4 Replies
          1. re: Engineering
            s
            sr44 Apr 23, 2012 01:12 PM

            I just fired up safari for the first time, and it's there.

            1. re: sr44
              Engineering Apr 24, 2012 10:23 AM

              Ok, that's a start. To rule out one possibility, could you please open Firefox, select "Restart with Add-ons Disabled" from the Help menu, and then check again?

              1. re: Engineering
                s
                sr44 Apr 24, 2012 02:09 PM

                Yes, that worked.

                1. re: sr44
                  Engineering Apr 24, 2012 03:30 PM

                  Since disabling add-ons resolved the issue, one of the add-ons installed on Firefox should be responsible for the strangeness. I would recommend disabling add-ons one at a time and testing after each to figure out which is responsible.

          Show Hidden Posts