HOME > Chowhound > Site Talk >

Back navigation malfunction again

j
janniecooks Apr 9, 2012 10:21 AM

In the last few days the back navigation has changed when posting a reply to a topic. Previously after a response was accepted, if I clicked on the back arrow at the top of the browser, or right clicked with the mouse and select "back", I was returned to board I was reading. Now, it is necessary to click two times to return to the board. The first click shows the accepted reply and scrolls up to near the top of the page, then it is necessary to click back again. Makes no difference whether I use the right mouse/back or the back arrow - both ways need two clicks. Editing a previously saved post and just reading a topic still works properly with back navigation, it is just on reply where I experience a malfunction

I'm running Chrome 18.0.1025.151 m on a Windows XP machine (XP is fully updated). Last time I had an issue with back navigation, it turned out that a chrome update some weeks later resolved the problem. Is that the case this time?

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. Engineering RE: janniecooks Apr 9, 2012 10:52 AM

    Yes, that unfortunately appears to be the case. Chrome seems to be interpreting successful replies as their own pages (meaning that instead of just having to hit the Back button twice, you'll need to hit it one extra time for every reply you make on the page). This is obviously wrong, but is unfortunately in the Chrome team's hands.

    As a workaround, I might suggest taking advantage of Chrome's tabs. If you hold down the CTRL key when you click on a link (such as the thread links on each board page), that link will open in a new tab. You can then close that tab when you are done instead of needing the Back button.

    1 Reply
    1. re: Engineering
      j
      janniecooks RE: Engineering Apr 10, 2012 02:44 AM

      Thanks for the response. Will see if I like your workaround. Either way, it's not a big problem just a minor annoyance.

    Show Hidden Posts