HOME > Chowhound > Site Talk >

Discussion

Unable To Respond to Threads But I Can Create Them

  • 28
  • Share

I am able to create a new thread, but I am not able to respond to any threads old and new, those I started, and those others have started. This has never happened before.

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
Posting Guidelines | FAQs | Feedback
Cancel
  1. My knee-jerk assumption for this problem is the redirected-to-profile bug described here: http://chowhound.chow.com/topics/8299...

    However, if this is happening across multiple topics, that seems unlikely.

    Have you recently disabled Javascript in your browser, or begun using a Javascript-blocking plugin such as noscript? And can you also please try clearing your browser's cache and making another attempt?

    1. To all of you experiencing this problem: this issue appears to be limited to Internet Explorer 7. As a workaround while we track this down, please consider updating your version of Internet Explorer or using a standards-compliant browser (such as Firefox, Chrome, Safari, etc.) while we work on the issue. Our apologies for the inconvenience, and thank you as always for your patience.

      26 Replies
      1. re: Engineering

        Correct it works ok at home on my mac

        1. re: Engineering

          Correction: this error has been reported even in Internet Explorer 9. For the workaround, any browser other than IE should work fine.

          1. re: Engineering

            The workaround works just fine. The funny thing is I was always able to comment (for years) from Explorer until yesterday.

            1. re: michele cindy

              I'm on Firefox and can't reply on the last few posts that I tried. Although it's working here for some reason.

              1. re: coll

                I'm posting right now from the computer I was using the other day where I originally encountered the problem and it seems to be fixed now.

                1. re: coll

                  Coll, was the reply link bouncing to the top of the page still, or was the behavior any different?

                  1. re: Engineering

                    It went from nothing, to bouncing, and now it's working.

                    1. re: coll

                      I still cannot reply on my daytime box which I originally reported the issue on. Unfortunately I cannot change the browser or update it...
                      HOWEVER, I do believe the "expand" worked today...

                      FOTD

                      1. re: coll

                        Mine too changed back to the bounce a few hours after it briefly worked.

                        1. re: michele cindy

                          We're no longer able to produce the problem on our end, which raises a few questions.
                          FotD, was it ever working for you on your work machine with IE7 ?
                          And for both of you, does clearing your browser cache in IE7 have any effect?

                          1. re: Engineering

                            Clearing the browser didn't do anything. I don't know why it briefly worked yesterday either. I'm now on a mac and it's good.

                            1. re: michele cindy

                              We released a fix for the original version of the problem, so it makes sense that it was working for you and for others yesterday. The question now is why it stopped working again and why we can no longer see the bug on our side.

                              We'll keep an eye out, and any new information will be appreciated.

                              1. re: Engineering

                                This is now working for me for the first time.

                                THANK YOU!!!!

                                FOTD

                                1. re: FriendOfTheDevil

                                  I was only able to reply on and off on my IE8 office machine today. Sometimes it just hung up, other times I got a message about unable to fetch the reply module or some such. Strange. Has been working fine on Firefox from this location.

                                  1. re: jen kalb

                                    This actually sounds less like the original problem than I first thought. If the reply links aren't / weren't bouncing you to the top of the page, this is something new. How long ago did this start for you? And have you been experiencing any other connectivity issues from your office? The hang-ups have me especially perplexed.

                                    1. re: Engineering

                                      yesterday (3/12) I had an intermittent problem being unable to respond to or report posts on my IE8 office computer same as reported above. in at least one instance got the unable to fetch the reply module method. in other cases it just sat there. No bouncing to the top or anything.

                                      Ive switched my access through this home unit (accessed thru VPN) over to a Firefox browser since I could neither sign into the site or post (type into blanks) on the IE8 and my IT guy was able to confirm the issue but not remedy..

                                      1. re: jen kalb

                                        If you have a rough idea of when this started, that might give us a lead on our end. Additionally, how frequently are the links erroring out / going unresponsive like this? You said intermittently, but given your login problems I'm increasingly wondering whether the javascript is working for you at all.

                                        1. re: Engineering

                                          the login problem is on my unit at home.
                                          I cannot fill in many (not all) blanks on the internet using that unit. VPN may be a culprit according to my IT guys, since the replicated the same problem on their computers. they advised using firefox and it works.

                                          the issue I am raising with respect to reply, report is on my office computer (also IE8) which is running on a corporate network. I cant install firefox on that office unit.

                                          1. re: jen kalb

                                            That clears things up a little. Can you estimate when you first experienced the issue, and how frequently it occurs?

                                            1. re: Engineering

                                              I am now able to comment on my pc at work. My issues began the day I 1st posted 2/27.

                                              1. re: Engineering

                                                Yesterday it happened a couple of times its hard to remember exactly when maybe around 11-12? . the message popped up one time the other time (s) it just didnt do anything when I hit reply. It worked enuf of the time that I wasn't totally trained out of trying to reply.

                                                1. re: jen kalb

                                                  I was able to post responses this am, but by early afternoon, the system was handing up in the middle of posts and content wasnt saved. Then it reverted to the unable to fetch reply module message. I gave up midafternoon.

                                                  1. re: jen kalb

                                                    Todays report - was able to make a post this am - when I went to edit it, the edit hung up and did not register. After that, I got the message quoted above or nothing happened when I tried to reply - for the rest of the day.

                                                    I shut it down, cleared my cache etc. no results.

                                                    1. re: jen kalb

                                                      still not working

                                                      1. re: jen kalb

                                                        Testing to see if I can reply and it sticks
                                                        Test worked

                                                        1. re: michele cindy

                                                          working on and off 3/20 . I would respond to one post then go over to another board and get the message.