HOME > Chowhound > Site Talk >

Discussion

advanced search broken?

  • 7
  • Share

clicking on advanced search, nothing happens. i wanted to search back beyond one year.

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
Posting Guidelines | FAQs | Feedback
Cancel
  1. i thought signing off and on fixed this. it worked on the first search and not subsequent search. i can't even change the radio buttons to 'newest first'. i get the message 'done but with errors on page'

    6 Replies
    1. re: rworange

      Which search category is this happening under? Chowhound search, one of the others, or all of them?

      1. re: Engineering

        Yes, the Chowhound SF forum

        i just tried it again to be sure. Nope, nothing happens when i hit advanced search except the error message.

        1. re: rworange

          I just tried using the Site Talk search box and the advance search was working normally. First tried switching to 5 years, then all years and then to newest posts first. All normal.

          I'm on a mac with OSX

          1. re: Servorg

            Notebook with IE

            In the past i didn't have a choice. Searching would automatically display an expanded advanced search.

          2. re: rworange

            This may have something to do with several Internet Explorer Javascript issues that are popping up this morning. We've identified the problem and are working on the issue; as a workaround in the mean time, other browsers should be functioning normally.

            1. re: Engineering

              Thanks. No big deal. i don't search that much.