HOME > Chowhound > Site Talk >

None of my threads are showing up as new anymore...

mariacarmen Feb 13, 2012 10:11 AM

All my threads appear as though I've looked at them all, which is not true, and i can see new posts since the last time i looked at some of them, but they all open up completely, as opposed to the posts I've already read on a thread being closed when I open the thread. anyone else having this problem? And I am logged in...

EDITED TO ADD - the problem just went away. sorry, asking mods to remove this.

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. d
    DeisCane RE: mariacarmen Feb 13, 2012 10:16 AM

    I have this issue on my mobile device. As of last week.

    1. Engineering RE: mariacarmen Feb 13, 2012 10:37 AM

      No need to delete, what you've described sounds like an inconsistent and elusive bug we're tracking. If this is the same problem I think it is, you likely found several threads marked "NEW" when viewed from the board; but on when you visited those threads, all of the posts were expanded, new and old alike. Does this describe what both of you are seeing?

      3 Replies
      1. re: Engineering
        mariacarmen RE: Engineering Feb 13, 2012 10:43 AM

        no, NONE of my threads were marked "NEW" - they all appeared as if I'd already viewed them from the board, and then also, upon visiting the threads, they were all expanded.

        1. re: mariacarmen
          Engineering RE: mariacarmen Feb 13, 2012 11:32 AM

          If I didn't know any better I'd think you'd been inadvertently logged out, but that wouldn't make sense if it went back to normal on its own. Very strange. I'm glad to hear it's back to normal for now, but do let me know if you run into this again.

          As for DeisCane: does this describe what you're experiencing as well? No NEW indicators anywhere, and all posts expanded in every thread?

          1. re: Engineering
            mariacarmen RE: Engineering Feb 13, 2012 12:05 PM

            yeah, i checked to see if i was logged out, but i was definitely logged in. oh well. yes, i'll let you know if it happens again. Thanks.

      Show Hidden Posts