HOME > Chowhound > Site Talk >
What's your latest food quest? Get great advice
TELL US

Editing posts now ignoring line/paragraph breaks

nsxtasy Nov 17, 2011 02:33 PM

Like the title says. I entered a post with numerous paragraphs. When I clicked edit, all the line breaks disappeared.

I tried it just now with this post, but it isn't happening.

Maybe if I add a third paragraph?

  1. nsxtasy Nov 17, 2011 02:35 PM

    I guess it's not happening here. But it happened on another post I created (this one - www.chow.com/topics/818330#6954960 ), one that I had to edit numerous times (I was adding to a list). Maybe it's because the line breaks disappear if you edit it a lot of times?

    1. Engineering Nov 17, 2011 04:32 PM

      Internet explorer has given us a lot of (often inconsistent) trouble with line breaks editing posts. It sounds as though you've run into that issue. Can you specify which version of IE you're running?

      2 Replies
      1. re: Engineering
        nsxtasy Nov 17, 2011 07:36 PM

        IE8.

        1. re: nsxtasy
          rworange Nov 18, 2011 07:53 PM

          I'm on IE8 too and this has been happening every now and then since I posted this in May 2011.

          http://chowhound.chow.com/topics/782880

          Since then it has maybe happened 4-5 times. For me it is always on the first edit. Other than that I can't pin down the why. They are not the longest posts, just about the length of the post you linked to. It is always a surprise ... an unhappy surprise.

      Show Hidden Posts