HOME > Chowhound > Site Talk >
Do you create unique foods? Tell us about it
TELL US

Clicking 'Reply' to a topic links instead to my profile.

LATrapp Oct 21, 2011 12:34 PM

This has been happening to me the last couple of days. Not always, but on multiple computers. Unfortunately, at the moment it makes it impossible for me to reply in threads.

Anyone else?

EDIT- I just tried 'Reply to original topic' and that worked, but the mis-direction occurs when trying the simple 'Reply'.

  1. Engineering Oct 24, 2011 09:40 AM

    There's a slim chance that this could be caused by an older cookie or script on your side- can you try clearing your cache and logging out, then back in again?

    If that doesn't do the trick, it may be something a bit stranger.

    4 Replies
    1. re: Engineering
      p
      peacemeals Dec 2, 2011 10:16 AM

      It must be stranger, because it's happening for me too - both with Reply to Original Topic and just Reply - but it lets me reply HERE. Without clearing my cache or anything. And I just logged in for the first time in ages, so....

      1. re: peacemeals
        Engineering Dec 2, 2011 10:19 AM

        A thought: is this happening immediately after logging in, i.e. before refreshing or leaving the page you logged in on?

        1. re: Engineering
          p
          peacemeals Dec 2, 2011 10:26 AM

          Good thought. I think so, and when I went back to the thread after posting here I refreshed the page and it let me post. So there we go!

          thank you!

          1. re: Engineering
            LATrapp Dec 17, 2011 05:34 PM

            Engineering-

            This is still happening to em even after clearing cookies, relaunching etc.

            However, you must be on to something because what you said is correct. It happens after logging in if I then try to reply to a post. However, refreshing the page seems to resolve it. Still kind of a hassle to do it each time, but at least it's a workaround.

      Show Hidden Posts