HOME > Chowhound > Site Talk >

Saved Boards Keeps Expanding

MplsM ary Oct 20, 2011 01:03 PM

Chrome on XP. I've cleared my cache. Will not stay collapsed.

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. MplsM ary RE: MplsM ary Oct 20, 2011 01:42 PM

    Tried deleting all the cookies, and a new session. Still expanded.

    2 Replies
    1. re: MplsM ary
      kpzoo RE: MplsM ary Oct 20, 2011 07:38 PM

      I'm finding the same thing Firefox 3/Mac.

      1. re: MplsM ary
        meatme RE: MplsM ary Oct 20, 2011 07:42 PM

        Same here. This seems to be a new problem.

      2. rworange RE: MplsM ary Oct 20, 2011 08:58 PM

        Diito for IE8. This is really annoying and the board is running super slow to load.

        1 Reply
        1. re: rworange
          nsxtasy RE: rworange Oct 21, 2011 07:09 AM

          Same here in IE8. It doesn't remember that I've collapsed the boards at the top of the page, and each time I open a page, it shows them expanded.

        2. Windy RE: MplsM ary Oct 20, 2011 09:57 PM

          Also on Chrome on Lion.

          1. Robert Lauriston RE: MplsM ary Oct 21, 2011 09:01 AM

            Same here, Chrome on Windows 7. Setting is no longer sticky.

            1. hannaone RE: MplsM ary Oct 21, 2011 10:08 PM

              Also with FF7.0.1 on XP

              1. LindaWhit RE: MplsM ary Oct 23, 2011 06:17 AM

                Same for me on both Chrome / Windows XP Home and Firefox (whatever the latest version is). VERY annoying that they don't remain closed every time I click on my Profile or another board!

                1. nsxtasy RE: MplsM ary Oct 24, 2011 06:02 AM

                  Any chance we could get a response from the Chowhound Team and/or Engineering?

                  1 Reply
                  1. re: nsxtasy
                    LindaWhit RE: nsxtasy Oct 24, 2011 06:21 AM

                    Ditto - was just coming here to :::bump::: the thread to see if a fix ticket had been put in for this issue? REALLY irritating!

                  2. Engineering RE: MplsM ary Oct 24, 2011 09:54 AM

                    Sorry for the delay on this one, I'm a little surprised it wasn't reported sooner. We're looking into the issue. Thank your patience, and our apologies for the annoyance in the interim.

                    5 Replies
                    1. re: Engineering
                      LindaWhit RE: Engineering Oct 24, 2011 10:11 AM

                      GracĂ­as for responding, Engineering!

                      1. re: Engineering
                        threedogs RE: Engineering Oct 27, 2011 07:07 AM

                        Thanks so much for responding, Engineering! I *am* a bit relieved to know it's not just me & that I'm not going crazy (well, that's always been up for question no matter what...)

                        1. re: Engineering
                          LindaWhit RE: Engineering Nov 3, 2011 05:17 AM

                          Any update on this, Engineering?

                          1. re: Engineering
                            kpzoo RE: Engineering Dec 1, 2011 08:50 AM

                            Any chance this might be fixed soon? Super annoying, especially on smaller screens. Thanks!

                            1. re: Engineering
                              Laidback RE: Engineering Dec 1, 2011 01:12 PM

                              This was reported on Oct. 20, and the "interim" has now expanded to Dec. Any update???

                            2. King of Northern Blvd RE: MplsM ary Oct 26, 2011 02:40 PM

                              Still happening..

                              1. MplsM ary RE: MplsM ary Oct 31, 2011 06:01 PM

                                Chrome Adblock will compress the saved boards space, BUT blocking that space obviously takes away the links too. I use bookmarks for the boards I frequent so, works fine for me. https://chrome.google.com/webstore/de...

                                2 Replies
                                1. re: MplsM ary
                                  threedogs RE: MplsM ary Nov 3, 2011 06:24 AM

                                  I was using Chrome for awhile & it didn't resolve the issue.

                                  1. re: threedogs
                                    MplsM ary RE: threedogs Nov 3, 2011 07:54 AM

                                    One also needs to install and use Adblock. For some reason it doesn't quite 'take' the first time, but after setting it twice it works well. I kept the top tabs "Choose a Board" "Show Saved Boards" so I can unblock it once they fix the issue.

                                     
                                2. escargot3 RE: MplsM ary Nov 1, 2011 02:11 PM

                                  still a problem for me -- Firefox for Mac

                                  1 Reply
                                  1. re: escargot3
                                    Laidback RE: escargot3 Nov 3, 2011 05:12 AM

                                    Is there no simple fix?

                                  2. MplsM ary RE: MplsM ary Dec 4, 2011 09:46 PM

                                    Has this become a 'feature?'

                                    2 Replies
                                    1. re: MplsM ary
                                      LindaWhit RE: MplsM ary Dec 5, 2011 09:02 AM

                                      It is very frustrating not having had any update for more than a month. Frustrating. Irritating. The feeling of being back-burnered. Or ignored.

                                      Is *anything* going on with this, Engineering?

                                      1. re: LindaWhit
                                        threedogs RE: LindaWhit Dec 5, 2011 09:11 AM

                                        Totally agree. Yet if we post one note that strays just a bit from the subject being discussed, the mods are right there, deleting messages... I love this site but this is getting way too frustrating.

                                    2. rworange RE: MplsM ary Dec 5, 2011 09:51 AM

                                      I don't know if this is any help to resolving this for engineering, but the save boards only remain expanded when logged in.

                                      If logged out and reading the boards, then the button works correctly. Hit collapse and the boards reamin collapsed.

                                      I do want to stress that this is NO workaround as you can't read updates to previous posts, but hae to read the whole post.

                                      Still, if you can make the saved boards work logged on like it works logged off it would be great.

                                      1. nsxtasy RE: MplsM ary Dec 9, 2011 06:13 AM

                                        Is it my imagination, or did this problem just get fixed? Because my saved boards are staying collapsed now.

                                        1 Reply
                                        1. re: nsxtasy
                                          coll RE: nsxtasy Dec 9, 2011 06:16 AM

                                          Nah I have Site Talk listed threee times now.

                                        2. MplsM ary RE: MplsM ary Dec 9, 2011 09:39 AM

                                          Yippee! Thank you Chowhound Engineering!

                                          2 Replies
                                          1. re: MplsM ary
                                            rworange RE: MplsM ary Dec 9, 2011 10:37 AM

                                            Seriously, thanks for posting that it is fixed. I wasn't checking it daily. And thanks engineering. This is wonderful.

                                            1. re: MplsM ary
                                              kpzoo RE: MplsM ary Dec 9, 2011 12:46 PM

                                              Yup, fixed for me too. Thanks, Engineering!

                                            2. LindaWhit RE: MplsM ary Dec 9, 2011 10:31 AM

                                              Woo hoo - it's fixed!

                                              1 Reply
                                              1. re: LindaWhit
                                                threedogs RE: LindaWhit Dec 9, 2011 03:02 PM

                                                Finally!!

                                                Feel like we should throw a party to celebrate...

                                              Show Hidden Posts