HOME > Chowhound > Site Talk >

Saving posts to profile using iPhone

b
beccydinosaur Oct 9, 2011 04:58 AM

Hi there,

There appears to be an issue when attempting to save posts to one's profile using an iPhone - instead of saving, a screen with post numbers (I think?) and dates/times comes up. When going back to the original thread or checking my profile to see if it's saved I find it hasn't been. I'm not sure if this is a bug or something...

Thanks a bunch!

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. Engineering RE: beccydinosaur Oct 13, 2011 01:05 PM

    This definitely sounds like a bug. Is there any chance that you could save a screenshot of the weird page you described next time this happens? If so, please attach it in a reply to this thread.

    6 Replies
    1. re: Engineering
      b
      beccydinosaur RE: Engineering Oct 13, 2011 10:08 PM

      Hi again,

      I just tried to save again but it's graduating to a totally blank page instead at the moment. If the earlier issue crops up again I'll be sure to take a screenshot for you. Thanks!

      1. re: Engineering
        b
        beccydinosaur RE: Engineering Oct 14, 2011 01:00 AM

        I've saved the screencap but not sure how to attach it here using my phone (I don't currently have a home computer). How would you like me to send it to you?

        1. re: beccydinosaur
          Engineering RE: beccydinosaur Oct 14, 2011 09:20 AM

          Does the "Attach Photo" option not appear below the text box on the mobile interface? If not, please email it to info@chow.com

          1. re: Engineering
            Melanie Wong RE: Engineering Oct 15, 2011 09:49 PM

            Don't see an Attach Photo option now and have never seen one on the iPhone interface. It is a feature requested long ago.

            1. re: Engineering
              c
              calliope_nh RE: Engineering Oct 15, 2011 10:07 PM

              I don't see an attach photo option. I am using my iPod touch on wifi. I have been having the same issue for a few days. I have been able to add threads to my profile using the iPod before that. When I tried it jist now I got the plain white screen too. Before it was numbers and code? Filling the WHOLE screen. I did see the word topic in there a lot.

              1. re: Engineering
                Engineering RE: Engineering Oct 18, 2011 12:17 PM

                Apologies for the confusion regarding the "Attach Photo" link.

                We now have the screen shot. Thank you for the report.

          Show Hidden Posts