HOME > Chowhound > Site Talk >

What happened to this post?

LNG212 Aug 31, 2011 12:12 PM

I know it's an old-ish thread but I know I actually wrote something about the Central Park food trucks and such. Yet the entirety of the actual words has been removed leaving only some links that I must have mentioned.

http://chowhound.chow.com/topics/7949...

Any idea as to what happened? It doesn't seem to be my computer.

Thanks.
LNG

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. rworange RE: LNG212 Aug 31, 2011 02:54 PM

    I remember a while back that there was some Site Talk post about issues with the first character you used in the post. I know the mods will not change a post without the poster's permission.

    That being said, these past two days I've been seeing some really bizarre behaviour on the site ... the reason I opened your topic ... so maybe there is some work going on currently that is making things wonky.

    4 Replies
    1. re: rworange
      Engineering RE: rworange Aug 31, 2011 03:11 PM

      Nothing I'm aware of. We haven't released anything noteworthy into the wild in the past few days, probably longer.

      1. re: Engineering
        LNG212 RE: Engineering Aug 31, 2011 06:31 PM

        So do you know why the paragraph that I wrote is now gone? It seems very strange to me. And clearly it was there at some point since Bob's response indicates so.

        1. re: LNG212
          nsxtasy RE: LNG212 Aug 31, 2011 06:46 PM

          Did you edit your post?

          When the problems were occurring with first characters of paragraphs - the ones that rworange refers to above - post content was okay when first entered, but got corrupted after the poster went in to edit it. I thought those problems were fixed, but if the content disappeared when you edited your post, it's possible they are still happening.

          1. re: nsxtasy
            LNG212 RE: nsxtasy Sep 1, 2011 04:14 AM

            I don't recall editing. The only reason I saw it again since it was back from June/July was because someone resurrected the thread. Then when I looked - poof - my post was empty, leaving only the links. Very strange.

    Show Hidden Posts