HOME > Chowhound > Site Talk >

Discussion

Cannot reply to threads

  • 7
  • Share

When I click the Reply button in a thread, I get sent to my profile page. This, after having all kinds of problems just getting registered. Please fix!

I am using Firefox on Win7/64.

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
Posting Guidelines | FAQs | Feedback
Cancel
  1. OK, now it's working. Not sure what was going on. I left for an hour, and now replies work.

    1. Here are a couple of recent threads on this subject that may be of help to you:

      http://chowhound.chow.com/topics/748022

      http://chowhound.chow.com/topics/757283

      1. i had that happen to me recently....tried logging off and on...clearing my cache..
        it just started working again after about an hour and half or so..

        i was logged in and had replied before it happened...went afk for a little while..came back and it wouldnt reply...

        dont know what it was...

        1. There are two unique problems being described here. The first (which I believe srsone is referring to) sends you to the top of the page when you attempt to reply, and indicates a complete javascript failure.

          The second, which danbuter experienced, sends you to your profile page. We've recently reproduced the problem, but are only able to do so by logging in using the "reply" link, then clicking one of the other reply links on the page. While we prepare a fix for that issue, you should be able to work around it by refreshing the page.

          Danbuter, does this sound at all like the circumstances you encountered?

          3 Replies
          1. re: Engineering

            your right...my issue wasnt sending me too my profile...
            forgot about that

            1. re: Engineering

              That sounds about right.

              1. re: danbuter

                Excellent. We should have the fix up and running in the near future. Apologies for the confusion, and thank you for your patience.