HOME > Chowhound > Site Talk >
Brewing beer, curing meat, or making cheese? Tell us about it
TELL US

Short-term technical difficulties

Engineering Jul 25, 2011 03:16 PM

As you have probably already noticed, the site is acting very oddly at the moment due to a small hiccup during our latest round of updates. The team is already working to rectify the situation. Please bear with us while we set things back in order. Thank you for your patience!

  1. h
    Harters Jul 31, 2011 08:15 AM

    The problem of a few weeks back of the last few letters of a post being chopped off seems to have returned in the last 24 hours.

    1. Engineering Jul 25, 2011 03:46 PM

      Weirdness averted. Our apologies for any trouble it may have caused.

      10 Replies
      1. re: Engineering
        d
        DPGood Jul 25, 2011 03:51 PM

        Now, when I select View Profile, I can't. I get the standard CH error message instead.

        1. re: DPGood
          Engineering Jul 25, 2011 03:59 PM

          The site is still a little off-balance. We may be getting inexplicable 500 errors for a short while- try refreshing the page when come up. With any luck these should be gone soon as well.

          1. re: Engineering
            srsone Jul 26, 2011 07:55 AM

            do these "technical issues" have anything to with the sudden increase in double posts i have been noticing?

            1. re: srsone
              Engineering Jul 26, 2011 09:16 AM

              In comments, or on the boards? If comments, no; if the boards, then possibly. Could you elaborate?

              1. re: Engineering
                Servorg Jul 26, 2011 09:51 AM

                I just looked at the newest post on this thread http://chowhound.chow.com/topics/797207 just a minute ago and it opened in the "problem" format with small font and symbols. I'm on a Mac running OSX and using the latest version of FF.

                ADD: I just went back to the same thread and post using the link I provided here and all was well. Maybe it was a "hold over" from the before you all fixed the issue?

                1. re: Servorg
                  Engineering Jul 26, 2011 09:56 AM

                  The whole thread, or just the new post?

                  1. re: Engineering
                    Servorg Jul 26, 2011 10:04 AM

                    Just the new post.

                    ADD: This one - http://chowhound.chow.com/topics/7972...

                    1. re: Servorg
                      Engineering Jul 26, 2011 10:09 AM

                      Yeah, just saw it happen again in the testing environment. I'll alert the proper people, thanks for keeping us up to date.

                2. re: Engineering
                  srsone Jul 26, 2011 10:28 AM

                  i usually start looking at the front page where the newest topics appear...
                  it seems in the last 2 or 3 days ? not sure of the time? but a new topic will appear..and sometimes its posted twice..not all on different boards either..

                  unless a lot of people are double clicking the post button...

                  1. re: srsone
                    Engineering Jul 26, 2011 10:54 AM

                    I just ran into the duplicate threads thing about 20 minutes ago while testing something else. The page didn't react when I clicked "Add New Topic" after typing out my post, so I clicked again without thinking- and ended up with two identical threads. I'll try to figure out why the button is sticking around.

                    Fortunately, this is not related to the stray HTML tag weirdness. If you have further information regarding duplicate posts, please use this thread: http://chowhound.chow.com/topics/794597

        2. srsone Jul 25, 2011 03:28 PM

          i have noticed a some things today....
          posting sometimes seems to take an extra loooong time from when u click POST button...
          navigating between pages is taking a while....
          it seems clicking on anything is taking a little longer than normal....

          3 Replies
          1. re: srsone
            Engineering Jul 25, 2011 04:02 PM

            The performance issues are noted. However, by "weirdness" I was referring to some of the specific problems that started appearing after 2:30pm PST or so, such as raw HTML being spewed into threads, posts being overwritten with gibberish, etc.
            That problem should now be fixed.

            1. re: Engineering
              srsone Jul 25, 2011 05:13 PM

              have not seen any gibberish

              1. re: Engineering
                nsxtasy Jul 26, 2011 08:08 AM

                I saw some of the raw HTML around 4:30 Central Time yesterday afternoon. I captured a screen shot with the intent of reporting it in Site Talk, then refreshed the topic and it looked okay again, so I figured it was fixed. If you're interested in seeing what it looked like before the fix, attached is a photo. In addition to the <p> codes, you'll notice an 8-digit number replaced a link that is supposed to be displayed as a restaurant's name.

                 
            Show Hidden Posts