HOME > Chowhound > Site Talk >

Discussion

Problems connecting & posting...and new, strange error messages

pages keep timing out tonight, and 3 times now i've gotten this bizarre error page:
Ruby on Rails application could not be started
These are the possible causes:

There may be a syntax error in the application's code. Please check for such errors and fix them.
A required library may not installed. Please install all libraries that this application requires.
The application may not be properly configured. Please check whether all configuration files are written correctly, fix any incorrect configurations, and restart this application.
A service that the application relies on (such as the database server or the Ferret search engine server) may not have been started. Please start that service.

Further information about the error may have been written to the application's log file. Please check it in order to analyse the problem.

tried to attach a screen shot but can't find the command to attach a photo in this window!

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. photo coming up blank when i try to attach it - let me know if you want me to e-mail the file to someone.

    1 Reply
    1. re: goodhealthgourmet

      Even on the regional boards, there is no "manage your links" or photo upload button.

    2. So, I just got the same error message screen. It came up when I tried to navigate from my profile to a thread and clicked on the subject title. I also got an error message something like Unable to fetch reply mode, when I tried to post this reply. Clicking on the reply button to undo and clicking again gave me the same Unable message. I refreshed the page and then was able to pull up a reply screen to post here. That's the second time I've seen that in recent days.

      Also, the site response time seems to be much slower in the last week.

      I noticed that Jeremy Lacroix is not longer on the Chow.com team and is now Creative Director, Mobile at AOL Inc. So maybe there are design changes behind the scenes that are creating these glitches.

      1. Having similar issues to other Hounds here. Receiving the same error messages, Post my reply box not always yielding box to post comments, attach photo words appear but no option to select/ attach photos. Very slow as well. Quite frustrating.

        1. More importantly, who is Ruby and why is she on the rails? That sounds like a recipe for disaster if you ask me.More importantly, who is Ruby and why is she on the rails? That sounds like a recipe for disaster if you ask me.

          I find that hitting refresh usually rights Ruby... for the most part. Occasionally I have to hit refresh more than once, but mostly not.

          1. I've been having problems the last couple of days also. I first noticed it in the Reply box, where the cursur wouldn't appear unless the mouse pointer was half-way down the box. Then the very slow response (even after rebooting the laptop), and most recently, frequent Ruby on Rails errors. I've lost the new post function for a number of my followed threads due to this. It's definitely frustrating.