HOME > Chowhound > Site Talk >

Recipes NOT printing ingredients!!

s
SheenaT Feb 5, 2010 08:50 AM

The recipes have no "ingredient list" when printed. This goes for all sizes. Major omission. Please fix this.- Thanks

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. mippy RE: SheenaT Feb 5, 2010 12:20 PM

    I am having the same problem! It's very annoying! I'm glad it's not just me though!

    1. b
      bdachow RE: SheenaT Feb 8, 2010 10:41 AM

      Just printed one as well that didn't include the ingredient list.

      1. davina RE: SheenaT Feb 8, 2010 12:34 PM

        I've heard this a few times today and I've filed a bug for it.

        Can you please let me know what browser and operating system you're using so I can report the details to engineering?

        2 Replies
        1. re: davina
          miked78 RE: davina Feb 8, 2010 12:45 PM

          Along with Operating system and browser/version, it would be nice to know the recipe ID or URL of the recipe that caused the error.

          1. re: davina
            s
            SheenaT RE: davina Feb 9, 2010 08:48 AM

            I use Internet Explorer, and it's happening on all my recipes but as an example: celery root & squash gratin w/ walnut thyme.

          2. r
            runwestierun RE: SheenaT Feb 8, 2010 07:04 PM

            Yep, no ingredients for me, too.

            1 Reply
            1. re: runwestierun
              davina RE: runwestierun Feb 9, 2010 11:50 AM

              It sounds like it's a problem with IE6 in particular; should be fixed soon.

            Show Hidden Posts