HOME > Chowhound > Site Talk >

Discussion

Sooo Slooooow again

Does this mean more "improvements" are on the way?

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
    1. Yeah, loading boards and topics is very, very slow this morning.

      1. Also getting lots of "connection reset" and "there's been a slight problem" errors. For example, it took me four tries to get to this board to post this.

        This is about as bad as it has ever been since CNET took over.

        4 Replies
        1. re: Robert Lauriston

          I hardly evah ditto... but in this case, it's warranted.

          1. re: Robert Lauriston

            I've been trying to get to this board to post a "IT'S GETTING ALL WONKY AGAIN!" message and it's taken about 3-4 tries to even get to the board. I'm getting the same messages as Robert.

            1. re: Robert Lauriston

              They should just put up a "Site Down" message and have done with it... At least then I wouldn't be hitting my head against the wall, over and over and over again...

              1. re: Servorg

                Just now as I was waiting and waiting and waiting (for Godot?) for the site to connect to a board I notices that down in the corner were the words "Connecting to bs.server-syst" and my mind immediately said "Oh, this system is serving me a heaping pile of BS - for sure"

            2. Internal Server Error - Read
              The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
              Reference #3.5e491160.1258660455.0

              Got the above when I clicked on my Avatar which was missing on this thread for a few minutes.

              1. It is about the worst since CNET took over and has been all day.

                1. MUCH better this morning. Thank God!

                  2 Replies
                  1. re: shaebones

                    Maybe it was at 2AM, but it's been a nightmare since 8 this morning.

                    1. re: BobB

                      Agreed. It took me ten minutes of repeated attempts to get to this topic.

                      In addition to the same errors as yesterday, I'm having failures (with no error) when I click Reply or Report, and have to reload the page to get it to work.

                  2. also very slow for me the past few days. I am getting fed up with this site.

                    1. Agree with others -- site is as slow and unresponsive as it's ever been. Engineering: Pay attention to what your regulars are telling you!

                        1. Once again, site is very slow. What's more, threads I know I've read (such as this one) show up expanded. Engineering, please wake up.

                          10 Replies
                          1. re: Steve Green

                            Aaarrrgggh! This is SO frustrating - for one day (yesterday) pretty much everything worked like it's supposed to - click a link and up it comes. Now back to this mess.

                            1. re: Steve Green

                              I'm not having any problems this morning. Have you tried logging out and clearing your cache?

                              1. re: Robert Lauriston

                                Off and on for weeks now with the slow loading of pages and Chow errors. Please get this fixed.

                                1. re: Robert Lauriston

                                  I spoke too soon, right after I posted that I started seeing major latency, though no errors so far.

                                  Maybe the board's just underpowered and has problems at peak times.

                                  1. re: Robert Lauriston

                                    Yep, we're back to slow and "connection was reset" messages. BTW, couldn't find this thread under Site Talk a few minutes ago.

                                    1. re: Robert Lauriston

                                      Yes, and site usage peaks before Thanksgiving for cooking tips historically, so the problem's amplified now.

                                      1. re: Melanie Wong

                                        So basically your saying that the turkey has slowed down the turkey... ;-D>

                                        1. re: Servorg

                                          That's right, stick a fork in it! And the site changes seem to have bumped up traffic considerably . . . maybe from each of us having to refresh multiple times when we get error messages or it might be real growth.

                                          http://www.alexa.com/siteinfo/www.cho...

                                          Chowing down with the SF Bay chowhounds!
                                          http://chowhound.chow.com/topics/668213

                                      2. re: Robert Lauriston

                                        Peak times? That means 24/7 lately if that's the problem!! Screen is slower than ever. Lots of notices about problems and continual disconnect!! There has to be an answer,other than just giving up on Chowhound, which I am about ready to do! Maybe a new crew is needed!!

                                        1. re: marti

                                          I haven't been having any problems today. Fast right now.

                                  2. Do you think it might help if we all change our user icons to this?

                                     
                                    2 Replies
                                    1. re: BobB

                                      Funny! Just got 6 of those!!

                                      1. re: Sarah

                                        Yeah, looks like the whole site was shut down for a little while. Hopefully so they could reboot the system after doing a bunch of bug fixes.