HOME > Chowhound > Site Talk >

Can't reply....

Science Chick Jul 6, 2009 01:39 PM

I've been having trouble using the reply function for a couple of weeks now. I don't get a reply window. Any suggestions? I'm using a Mac and Firefox....same problem occurs with Safari.

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. Jacquilynne RE: Science Chick Jul 6, 2009 02:15 PM

    Is it all the time or just some of the time? If it's just some of the time, you're likely running into a site problem we're having with a particular ad -- reload the page and it'll likely work.

    6 Replies
    1. re: Jacquilynne
      Science Chick RE: Jacquilynne Jul 6, 2009 02:27 PM

      Funny, I can reply to you here, but not on the Boston and New England boards where I typically post. I have tried the reloading trick, but it doesn't help. I jumped over to the New Orleans board, and I WAS able to reply there as well. So it seems to be related to the Boston and New England boards. And, yes, it is all the time now.

      1. re: Science Chick
        t
        Taralli RE: Science Chick Jul 27, 2009 04:23 AM

        I can reply here, but not on the Boston board this morning, 7/27. What gives?

        1. re: Taralli
          Jacquilynne RE: Taralli Jul 27, 2009 08:25 AM

          I'm not sure -- I'm not having any difficulty replying to Boston posts, and lost of other people seem to be able to, as well.

          Can you try clearing your cache and see if that helps? Also, do you log in each time you visit the site, or do you remain logged in from visit to visit? We were having some caching issues with login, but they were supposed to be resolved already.

      2. re: Jacquilynne
        Ruth Lafler RE: Jacquilynne Jul 6, 2009 02:31 PM

        I've been having the same problem (as have other people). Sometimes I have to reload a page several times before I can get a reply window. Most annoying.

        1. re: Ruth Lafler
          rworange RE: Ruth Lafler Jul 6, 2009 07:48 PM

          Check for that fm radio ad with the rooster or the guy with the earphones. Either it will be on the top of the page or to the side. It seems like that ad had been more agressive today showing up on every other

          Not only will I NEVER use that site, I've been sending the url to everyohne I know telling them to avoid this site.
          http://www.last.fm/

        2. re: Jacquilynne
          r
          RGR RE: Jacquilynne Jul 7, 2009 06:57 AM

          Reply boxes will not open on the Manhattan board.

        3. KaimukiMan RE: Science Chick Jul 7, 2009 05:27 PM

          yes, its been an on and off problem for me as well. not all the time, just enough to let me think its been fixed, then it shows up again. doesnt seem to matter which board i am on.

          mac/safari user

          1. ms. clicquot RE: Science Chick Jul 7, 2009 05:30 PM

            I've had problems replying on occasion and also with 'Report' when I tried to report a post earlier today that was on the wrong board. I'm also using Safari.

            1. s
              smartie RE: Science Chick Jul 7, 2009 07:21 PM

              intermittent problems here with replying, also find it frustrating.

              1. a
                auberginegal RE: Science Chick Jul 9, 2009 12:12 PM

                so i can reply to the original post, but can't see any link to reply to a reply...this was something i just noticed today. i'm still using IE7, but i'm thinking it's not necessarily the browser because i had no probs yesterday?!

                1 Reply
                1. re: auberginegal
                  Ruth Lafler RE: auberginegal Jul 27, 2009 11:09 AM

                  Not the browser, because I had problems yesterday -- after a long time without them -- using Firefox.

                2. Science Chick RE: Science Chick Jul 29, 2009 09:58 AM

                  I am finding that I can reply on Safari now, while not on Firefox........

                  Show Hidden Posts