HOME > Chowhound > Site Talk >

"New" label on unread posts

m
marcia2 May 30, 2009 02:12 PM

Why is this so inconsistent? Some pages show the new label on posts I haven't read, some don't. Sometimes I'll be reading back through a thread and the "new" label only shows up on every other page. This has been going on for months and months and months and is very annoying.

If I haven't read a board in a while, I will start on p.1 and keeping going back, looking for interesting posts I'd like to see, until I see a post that doesn't have a new label. That means I read it and I'm now caught up to where I left off last time. I can't do that if the whole page has no labels.

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. danhole RE: marcia2 May 31, 2009 01:32 PM

    That has happened to me before and what I did to fix it was just to logout and then log back in. That did the trick, for me anyway.

    2 Replies
    1. re: danhole
      Up With Olives RE: danhole Jun 8, 2009 08:32 AM

      I have the same problem as marcia2. Inconsistent -- the "new" label will show up in one board but be completely absent in another. Logging in and out changes nothing for me.

      1. re: Up With Olives
        LNG212 RE: Up With Olives Jun 8, 2009 10:43 AM

        I've found that if I haven't read a particular board in ages (or never for that matter), then there are NO "new" markings until I've opened at least one thread. Then on the front page of that board - presto, all the "new" marks will be there. It's like it doesn't recognize you being there at all until you've looked at at-least one thread in the past xx days.

    Show Hidden Posts