HOME > Chowhound > Site Talk >

Site is borked even more than usual

Chuckles the Clone Sep 22, 2008 10:06 AM

Errors coming back include:

"An error occurred while processing your request.
Reference #97.45c13e40.1222102916.3567da4"

and

"Internal Server Error - Read
The server encountered an internal error or misconfiguration
and was unable to complete your request.
Reference #3.45c13e40.1222102961.356b268"

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. JoanN RE: Chuckles the Clone Sep 22, 2008 10:12 AM

    And

    "Safari can’t open the page.
    Safari can’t open the page “http://chowhound.chow.com/new_posts/s... because the server unexpectedly dropped the connection, which sometimes occurs when the server is busy. You might be able to open the page later."

    3 Replies
    1. re: JoanN
      MMRuth RE: JoanN Sep 22, 2008 10:41 AM

      I'm getting both of the kinds of errors reported by JoanN and Chuckles, as well as 502 errors. They are pretty constant today, and the exception is actually getting to a thread or board, rather than getting an error.

      1. re: MMRuth
        p
        patz RE: MMRuth Sep 22, 2008 12:13 PM

        same here - i can't even open the boards (it took probably 30 tries to just get to the technical board to see what was going on!)

      2. re: JoanN
        Ruth Lafler RE: JoanN Sep 22, 2008 12:25 PM

        Yup. About four out of five clicks I'm getting the "slight problem" Chow application error which offers the choice of going back the the previous page or going to the Chow homepage, and when I choose the Chow home page I get the "Explorer cannot download / wwwchow.com. Internet explorer was not able to open this Internet site" message.

      3. Engineering RE: Chuckles the Clone Sep 22, 2008 11:16 AM

        Engineering is looking into the problems, which yes, are more serious than normal. We will post an update when this has been fixed.

        4 Replies
        1. re: Engineering
          LindaWhit RE: Engineering Sep 22, 2008 12:44 PM

          DAMN I so wish you could send an Email blast when the boards go down! I've been going through withdrawal almost all day at work! LOL I do see that they're moving along at a decent pace right now - hope that remains the case.

          1. re: Engineering
            Engineering RE: Engineering Sep 22, 2008 12:53 PM

            This is now resolved. Thanks for your patience.

            1. re: Engineering
              Gio RE: Engineering Sep 22, 2008 04:55 PM

              Resolved? I sincerely hope so. This is the first time I have been able to access the site and actually make a reply since early this morning......

              At this point I 'm waiting to see if it gets posted.....

              7:55 Edit - .... OK did it work?

              1. re: Engineering
                LindaWhit RE: Engineering Sep 23, 2008 08:27 AM

                Engineering staff - just want to say thanks for putting in the fix. The site seems to be back to almost full strength - boards are loading, new posts are showing with a NEW flag, posts are posting, edits are editing, and things seem to be cooking along.

            Show Hidden Posts