HOME > Chowhound > Site Talk >

Discussion

What is going ON with the site this weekend?

during the past 48 hours, it's the slowest i can remember in a long time...that is, on the rare occasion that the pages even load at all.

anyone else having issues? not that i'll be able to read the responses...it took me nearly 5 minutes and about 10 failed attempts just to get to this page. now let's see if i can get it to post...

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. This happened to me too! It's extremely extremely slow and frustrating. In fact to post this response it took a good 2 minute before the reply box popped up.

    1. I'm having the same problems too! I'm glad to know that it's not my online connection that's the problem. What's going on?!

      1. I'm having the same problems too! I'm glad to know that it's not my online connection that's the problem. What's going on?!

        1 Reply
        1. re: Lauman

          This site has become unusable and is destined to die out if it doesn't dramatically improve very quickly. A "new look" will not help if nobody can see it because the pages won't load.

        2. Add me to the list. I was thinking of just removing it from my bookmarks, just too frustrating.

          1. Guess I'm lucky. It only took 90 seconds for this page to load.

            C'mon, guys, this is getting intolerable.

            1 Reply
            1. re: alanbarnes

              You must be lucky, alanbarnes... it took me all of 2 minutes to be able to post this.....
              and pages are taking a very long time to open. Good night all....