HOME > Chowhound > Site Talk >
What are you cooking today? Share your food adventure
TELL US

500 Internal Server Error

z
zin1953 Aug 5, 2008 07:54 PM

GAWD, I'm tired of seeing this!

  1. meatn3 Aug 5, 2008 09:31 PM

    Yes, this has been surfacing a lot this past week....

    3 Replies
    1. re: meatn3
      z
      zin1953 Aug 6, 2008 07:21 AM

      . . . and the week before, and the week before that . . .

      1. re: zin1953
        z
        zin1953 Aug 7, 2008 07:25 AM

        I know it's rude to pat myself on the back, but . . .

        Hey, everyone -- congratulate me!!! I just hit 10,000!!!

        (500 Internal Server Error X 20 = 10,000)

        1. re: zin1953
          carswell Aug 7, 2008 08:20 AM

          Hey, it's only been three months of friggin' user hell...

          :-o

      2. JungMann Aug 7, 2008 07:44 AM

        I thought service had gotten a lot better and I wanted to thank the engineers for that. Although, ironically, I got a 500 error when I tried to reply to this thread!

        1. Engineering Aug 7, 2008 07:22 PM

          I've taken one of our servers out of the loop that i think was having issues processing pages in a timely manner. Let me know if you still get those 500 errors.

          Joe Frost

          22 Replies
          1. re: Engineering
            steve h. Aug 7, 2008 07:32 PM

            so what's the problem with the site?

            1. re: Engineering
              carswell Aug 7, 2008 07:46 PM

              As bad as ever. In fact, worse than in the last week or so. Just got one just a second ago when trying to access this thread.

              1. re: carswell
                Engineering Aug 7, 2008 07:58 PM

                Are you getting the 500's right now?

                1. re: Engineering
                  carswell Aug 7, 2008 08:10 PM

                  Not since 10:45:30 p.m.

                  1. re: carswell
                    Engineering Aug 7, 2008 09:07 PM

                    Let me know if you get more.

                    1. re: Engineering
                      carswell Aug 8, 2008 04:49 AM

                      Just got another one. 7:38 a.m. EDT.

                      1. re: carswell
                        MMRuth Aug 8, 2008 07:21 AM

                        I've gotten several this morning as well.

                      2. re: Engineering
                        hannaone Aug 8, 2008 07:25 AM

                        They went away last night, but are back this morning.

                        1. re: hannaone
                          z
                          zin1953 Aug 8, 2008 07:28 AM

                          Nah, that was just you going to sleep . . .

                          ;^)

                          1. re: zin1953
                            hannaone Aug 8, 2008 07:38 AM

                            LoL!!!
                            They did disappear for about three hours last night (8:00 pm to 11:00 pm Pacific Time), after which I did go to sleep.

                        2. re: Engineering
                          z
                          zin1953 Aug 8, 2008 07:32 AM

                          Yup! 7:30 PDT

                      3. re: Engineering
                        Chris VR Aug 7, 2008 08:20 PM

                        Just got one now. But no more of the "Application Errors" that were rampant earlier in the night.

                        1. re: Chris VR
                          Pat Hammond Aug 8, 2008 09:09 AM

                          Yes, I've been getting 500s since I came on this morning.

                    2. re: Engineering
                      jfood Aug 8, 2008 04:24 AM

                      joe

                      just received canot open page but noy 500 error message. not sure if your or my end issue. wanted to give you a heads up

                      1. re: jfood
                        Engineering Aug 8, 2008 09:31 AM

                        Screenshot any weird errors so i can debug. Thanks!

                        Joe Frost

                        1. re: Engineering
                          jfood Aug 8, 2008 11:40 AM

                          OK i save the screenshot, now what do i do with it please?

                          1. re: jfood
                            kpzoo Aug 8, 2008 12:16 PM

                            You could use the "attach photo" option and upload it here.

                            1. re: kpzoo
                              jfood Aug 8, 2008 12:20 PM

                              this is a .doc document. hope it works. if not send an email to the email of record for jfood and he'll revert with the .doc attached.

                              1. re: jfood
                                Jacquilynne Aug 8, 2008 12:38 PM

                                Rather than a doc, paste it into Microsoft Paint, and save it as a .jpg file (not a .bmp file) and upload it here.

                                Otherwise, you can email it to me at jacquilynne dot schlesier at cnet dot com and I'll pass it along to Joe.

                                1. re: jfood
                                  kpzoo Aug 8, 2008 12:40 PM

                                  If you have any kind of graphics program, you can paste it in there, save it as a JPG and then upload it here. Otherwise, perhaps you could email the .doc to Jacquilynne, I've seen her provide her email addy elsewhere in Tech Help.

                                  1. re: kpzoo
                                    jfood Aug 8, 2008 12:54 PM

                                    OK you have read how jfood can type, a graphics program would be an interesting try. BUT, he just sent an email to Jacquilynne.

                            2. re: Engineering
                              z
                              zin1953 Aug 9, 2008 07:56 AM

                              . . . can’t open the page “http://chowhound.chow.com/”. The error was: “Operation could not be completed. (kCFErrorDomainCFNetwork error 302.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:302)

                              Well, at least it's down from 500 to 302! ;^)

                        2. Gio Aug 8, 2008 09:44 AM

                          This is what I just got:

                          The website cannot display the page
                          HTTP 500
                          Most likely causes:
                          The website is under maintenance.
                          The website has a programming error.

                          What you can try:
                          Refresh the page.

                          Go back to the previous page.

                          More information

                          This error (HTTP 500 Internal Server Error) means that the website you are visiting had a server problem which prevented the webpage from displaying.

                          For more information about HTTP errors, see Help.

                          1. Veggo Aug 8, 2008 09:48 AM

                            FWIW, I just had it while attempting to open the new "bratwurst on grill" thread.

                            1. steve h. Aug 8, 2008 11:33 AM

                              Safari can’t open the page.
                              Safari can’t open the page “http://chowhound.chow.com/topics/546326”. The error was: “Operation could not be completed. (kCFErrorDomainCFNetwork error 302.)” (kCFErrorDomainCFNetwork:302) Please choose Report Bugs to Apple from the Safari menu, note the error number, and describe what you did before you saw this message.

                              1. ElsieDee Aug 8, 2008 04:19 PM

                                Got the 500 Internal Server Error twice in a row - 4:16 PM, Pacific Coast. Running Firefox.

                                1. mr jig Aug 9, 2008 08:37 AM

                                  In the couple of years i have visited this site several times a day most every day i have NEVER had a 500 error nor any other error.
                                  I am in Albany NY on Time Warner's HS Roadrunner and run a Mac.
                                  Glad to be out of the described problem pool.
                                  dick

                                  2 Replies
                                  1. re: mr jig
                                    steve h. Aug 9, 2008 11:04 AM

                                    500 internal server errors are still with us.

                                    1. re: steve h.
                                      z
                                      zin1953 Aug 9, 2008 02:42 PM

                                      I just got one trying to open this thread! LOL

                                  2. jfood Aug 10, 2008 03:48 AM

                                    sunday 630am ET. it got a good night sleppe and is ready for another day. just received one.

                                    1. JoanN Aug 10, 2008 05:30 AM

                                      This is just sooo painful. Tried to reply to a thread on the Home Cooking board a few minutes ago. It took me five attempts: three hangs and one Internal Server Error.

                                      2 Replies
                                      1. re: JoanN
                                        red dragon Aug 10, 2008 07:08 AM

                                        I've had problems for several, several months. It's painful to log on! Saving a post (or editing) is a nightmare. I hit the save button and go run an errand!!

                                        1. re: JoanN
                                          z
                                          zin1953 Aug 10, 2008 08:32 AM

                                          So: first I get

                                          >>> Safari could not open the page “http://chowhound.chow.com/topics/546164” because the server is not responding. <<<

                                          So I hit the back button, get the the list of boards, click on the link to the "Technical Help" board and what do I get???

                                          >>> 500 Internal Server Error <<<

                                        2. Gio Aug 10, 2008 09:25 AM

                                          I wonder what happened to Joe Frost in engineering. I thought he was going to "debug."

                                          7 Replies
                                          1. re: Gio
                                            steve h. Aug 10, 2008 12:44 PM

                                            i'm hoping joe has the day off.
                                            all the better to tackle the issues come monday.

                                            1. re: steve h.
                                              Gio Aug 10, 2008 07:20 PM

                                              Ah yes - The Week-end. I thought of that but don't we come first?
                                              OK..... JK.

                                              1. re: Gio
                                                Engineering Aug 11, 2008 10:03 AM

                                                I was taking a look on the weekend but didn't log that many 500's

                                                1. re: Engineering
                                                  MMRuth Aug 11, 2008 10:14 AM

                                                  A lot of times one doesn't actually get an error message, but just a blank page, or the page simply doesn't load, fwiw. Thanks for checking in over the weekend!

                                                  1. re: Engineering
                                                    Veggo Aug 11, 2008 10:20 AM

                                                    I just got a 500.... in a hopeful but feckless anticipation that the world is now perfect...
                                                    V

                                                    1. re: Veggo
                                                      Gio Aug 11, 2008 10:52 AM

                                                      Always the optimist.

                                                    2. re: Engineering
                                                      Gio Aug 11, 2008 10:55 AM

                                                      Ah Good... thanks for checking. But I do see some reported on Sunday. Then we have those received today.

                                              2. hannaone Aug 12, 2008 10:12 AM

                                                Just wanted to report that this morning from about 7AM (Pacific) through 10 AM, not a single 500 (or other) error. The only thing I noticed was an occasional delay in page loading (Initial request hangs - had to click link up to three times).
                                                Much, much, better performance. Thanx Joe/Engineering staff.

                                                Edit: And now for the post delays???

                                                1 Reply
                                                1. re: hannaone
                                                  goodhealthgourmet Aug 12, 2008 04:29 PM

                                                  speak for yourself, hannaone, i've been getting 500 errors all day! i guess the only good news is that i've become so frustrated with it happening constantly that i'm spending a little less time on CH...and a little more time being productive ;)

                                                Show Hidden Posts