HOME > Chowhound > Site Talk >

"New" flags missing & topics not refreshing

Robert Lauriston Jun 16, 2008 09:05 AM

Two probably related problems.

1. The "New" flags suddenly disappeared from my topic list displays at about 8:45am PDT. I tried logging out, clearing the cache, and coming back, still missing. Posts since 8:45 get "New" flags as usual.

2. If I look at a topic that I've read before, the old posts are collapsed so only the new ones are visible, but if I go back to the topic list and reload the topic, it looks just the same. If it has a "New" flag, it doesn't go away.

Same behavior with IE7 and Firefox 3.0 on Windows XP.

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. JungMann RE: Robert Lauriston Jun 16, 2008 09:55 AM

    Just started noticing the same problem.

    1. Bob Martinez RE: Robert Lauriston Jun 16, 2008 10:00 AM

      Me too.

      1. k
        KTFoley RE: Robert Lauriston Jun 16, 2008 10:06 AM

        Ditto. ALSO: the paragraph breaks, quotation marks and other formatting are showing up as code, not as actual format. Like someone had switched universal text formats or something.

        Looks like the flags are starting to show up for posts that were added after I posted one myself, but everyhing before that is still broken.

        1 Reply
        1. re: KTFoley
          k
          KTFoley RE: KTFoley Jun 16, 2008 10:15 AM

          Actually, the paragraph breaks and other formatting now appear to be fixed. But there are still no flags on any threads in the Midwest board prior to my post at 11:50am CDT, many of which should have been marked as new. There are also no flags on the other boards that I visit, regardless of the time stamp.

        2. MplsM ary RE: Robert Lauriston Jun 16, 2008 10:08 AM

          Same here, Firefox 2.0.0.14.

          1. Robert Lauriston RE: Robert Lauriston Jun 16, 2008 10:22 AM

            Collapsing is also erratic. This topic, only new-to-me posts are expanded, but the last one I looked at ("Report feature-Problem?") all the posts were expanded, even though only one or two were new.

            3 Replies
            1. re: Robert Lauriston
              Engineering RE: Robert Lauriston Jun 16, 2008 10:51 AM

              Collapsing of posts requires the mechanism which determines which ones are new to be functioning. Both should be better now.

              1. re: Engineering
                LindaWhit RE: Engineering Jun 16, 2008 10:52 AM

                Looks like you've got it fixed. Thx.

                1. re: LindaWhit
                  Servorg RE: LindaWhit Jun 16, 2008 11:02 AM

                  Yes, fixed.

            2. Servorg RE: Robert Lauriston Jun 16, 2008 10:43 AM

              Yeah, me too. Crazy stuff today. Makes me long for the old CH a bit, (as insane as that may sound).

              1. f
                foodheatheneater RE: Robert Lauriston Jun 16, 2008 10:58 AM

                This should be fixed - check it out ...

                1. Robert Lauriston RE: Robert Lauriston Jun 16, 2008 11:13 AM

                  Looks back to normal. Thanks.

                  1. hannaone RE: Robert Lauriston Jun 16, 2008 11:31 AM

                    Well, the new flags are back. Now they just stay there.

                    Show Hidden Posts