HOME > Chowhound > Site Talk >
Brewing beer, curing meat, or making cheese? Tell us about it
TELL US

What Happened To My Avatar? And...Others?

Gio Apr 14, 2008 05:38 PM

Allofasudden I have no avatar, and most of the avatars of people reading me are non such. Addtionaly, I cannot upload an avatar. What's happening?

  1. fmed Apr 15, 2008 03:59 PM

    The avatars and uploaded photos issue seem to be fixed (for me anyway).

    1 Reply
    1. re: fmed
      Gio Apr 16, 2008 05:27 PM

      Yes for me as well. Too bad, though, the issue of seeing the names under the avatars as before now seems defunct. I miss that.

    2. Frosty Melon Apr 15, 2008 10:50 AM

      Any update on this? It is kind of annoying, all the red X avatars...

      1 Reply
      1. re: Frosty Melon
        Knoblauch Apr 15, 2008 11:01 AM

        Earlier today I could still see avatars except for a couple, but as of a few minutes ago, all the custom ones seem to be gone. I hope when they come back, they will also have the mouse-over to reveal the username working in the foreground again.

      2. CindyJ Apr 15, 2008 07:15 AM

        I'm using Mozilla Firefox, and I can see all of the avatars, so they're not entirely gone. When I log on using IE, the avatars are replaced with "X"'d out boxes.

        3 Replies
        1. re: CindyJ
          Gio Apr 15, 2008 07:32 AM

          Interesting..... I could see all of them too before last night and I was using IE7 then. I couldn't change my avatar. When I tried to the generic avatar appeared.

          1. re: Gio
            CindyJ Apr 15, 2008 08:53 AM

            Now you see 'em... now you don't! Interestingly enough, SOME of the avatars I saw just an hour ago have now become generic. It varies from post to post. I can still see some avatars on some posts, but not on others. But that's only when I log on via FireFox. No avatars using IE. Go figure!

            1. re: CindyJ
              Gio Apr 15, 2008 10:03 AM

              I suppose I shouldn't care about it - but I hate the way the boards look....too messy. I'm a visual person...like everything "just so." LOL

              BTW: to me - you're just a red X. : (

        2. AnneInMpls Apr 14, 2008 07:52 PM

          I'm glad you posted this, Gio - I thought it was just me.

          The only avatar that appears is the default red fork-and-knife guy. All custom avatars are gone. But only in threads - I still see custom avatars on my MyChow page. (I'm on Win XP with IE6.)

          Anne

          4 Replies
          1. re: AnneInMpls
            AnneInMpls Apr 14, 2008 07:56 PM

            P.S. All the photos I've posted are gone, too.

            1. re: AnneInMpls
              Jacquilynne Apr 14, 2008 08:05 PM

              I suspect that all the user uploaded images, including avatars are stored in the same place. Most likely the server just needs to be restarted. The ones you're seeing are most likely the ones that are still in your cache from you seeing them previously. All speculation, though, until Engineering takes a look.

              1. re: Jacquilynne
                chocolateninja Apr 14, 2008 10:00 PM

                I'm not sure if this is helpful at all, but when I tried to change my avatar this evening, I ran into this error message, after choosing the jpg file from my desktop, and clicking on "Upload" : "File exists - /opt/rails/chow/production/releases/20080415000336/public/uploads"

                Thought you might like to know.

                1. re: chocolateninja
                  Gio Apr 15, 2008 03:39 AM

                  I did that last night too and got the same error message. Now all the custom avatars are gone and just the generic little red guy is showing.

                  I'm runnning IE7.

          2. Jacquilynne Apr 14, 2008 06:21 PM

            I'm not sure, I'll have Engineering take a look in the morning.

            Show Hidden Posts