HOME > Chowhound > Site Talk >

Bombarded with error msgs today...

amanda3571 Feb 4, 2008 08:51 AM

I've gotten a couple different error msgs all morning. This happening to anyone else? FWIW, I'm on IE6.

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
  1. danhole RE: amanda3571 Feb 4, 2008 08:56 AM

    I am also having that problem. I'll read a thread and try to go back to the board, and I get a error message. I am using Firefox on a Mac.

    1. Jacquilynne RE: amanda3571 Feb 4, 2008 09:03 AM

      We're having some error messages from the server all morning -- it's not just you.

      -- Jacquilynne, Community Manager for Chowhound

      6 Replies
      1. re: Jacquilynne
        Engineering RE: Jacquilynne Feb 4, 2008 10:56 AM

        Hopefully all fixed.

        1. re: Engineering
          danhole RE: Engineering Feb 4, 2008 11:29 AM

          Nope! Just got the "There's been a slight problem" message.

          1. re: danhole
            Engineering RE: danhole Feb 4, 2008 07:28 PM

            It seems to spring to life every 3 hours or so. We're working on it.

            1. re: Engineering
              Chris VR RE: Engineering Feb 5, 2008 11:31 AM

              Seems particularly bad right now. Just letting you know...

              1. re: Chris VR
                Engineering RE: Chris VR Feb 5, 2008 11:59 AM

                Thanks. We just deployed another fix.

                1. re: Engineering
                  MMRuth RE: Engineering Feb 5, 2008 12:16 PM

                  FYI - just got another 502 error. Thanks for working on this!

      Show Hidden Posts