HOME > Chowhound > Site Talk >
Do you create unique foods? Get great advice
TELL US

Place Linking jumps to the top of the thread [split from Ontario]

LOCKED DISCUSSION
JamieK Sep 20, 2007 01:03 PM

[Note: This thread was split from the Ontario board at:http://www.chowhound.com/topics/44293... -- The Chowhound Team

]

When I've tried to link to a place for the last few days, the page just goes to the top of the thread. Nothing else happens. But it just worked for you. Am I doing something wrong? What's changed?

0
PRINT EMAIL LINK LOCKED DISCUSSION
  1. Jacquilynne Sep 21, 2007 02:21 PM

    I've created a summary of the outstanding problems with Places and Hubs in this thread: http://www.chowhound.com/topics/44358...

    I'm closing this one, and referring updated reports to the other thread. If there's anything from this thread that I missed, that hasn't been fixed, please comment in the other thread.

    -- Jacquilynne, Community Manager for Chowhound

    0
    LINK LOCKED DISCUSSION
    1. Engineering Sep 20, 2007 05:30 PM

      Hi all,

      We recently pushed some changes that should greatly improve Places search and linking for IE users.

      As always, we appreciate your patience and feedback. Thanks.

      2 Replies
      0
      LINK LOCKED DISCUSSION
      1. re: Engineering
        l
        Lori D Sep 21, 2007 06:34 AM

        Still having a problem (with IE).

        Now the link doesn't do anything.

        0
        LINK LOCKED DISCUSSION
        1. re: Engineering
          JamieK Sep 21, 2007 10:48 AM

          Linking to Places in IE is working for me now. Thanks!

          0
          LINK LOCKED DISCUSSION
        2. Jacquilynne Sep 20, 2007 01:22 PM

          Based on other reports, this seems to be a problem mainly for IE users -- but not all IE users are experiencing.

          It may be a javascript problem, since the link to a place button does have some script that it works on, but if you're successfully able to reply to posts, it's probably a script that IE doesn't like.

          -- Jacquilynne, Community Manager for Chowhound

          2 Replies
          0
          LINK LOCKED DISCUSSION
          1. re: Jacquilynne
            JamieK Sep 20, 2007 02:37 PM

            Okay, just testing in Firefox....

            Well, it works, I think. But kind of a bummer, because I'd rather be in IE.

            Thanks!

            -----
            Garden Gate
            2379 Queen St E, Toronto, ON M4E, CA

            0
            LINK LOCKED DISCUSSION
            1. re: Jacquilynne
              davina Sep 20, 2007 03:42 PM

              I'm experiencing it in Safari, too-- engineers are working on it, apparently.

              0
              LINK LOCKED DISCUSSION
            Show Hidden Posts