HOME > Chowhound > Site Talk >
Are you making a specialty food? Share your adventure
TELL US

Am I an idiot at editing?

cayjohan Sep 17, 2007 07:19 PM

I loved being able to edit my posts in the previous incarnation. I would click on "edit" and my post would pop up for me to tidy.

I don't seem to be able to do that now.

When I click "edit," I get a shallow blank box. Shall I just type in my (brilliant but now forgotten) post all over again, or is there a way to get the text of my very recent post up again - as in times past - so I can fix/delete/amend things?

I would appreciate knowing, if only not to look like an idiot!

Thank you.

  1. Jacquilynne Sep 17, 2007 07:58 PM

    This sounds like a technical problem, but I can't reproduce it--it's working fine for me. Anyone else experiencing this?

    1. Engineering Sep 18, 2007 02:27 AM

      You're using AOL, which is not considered a supported brower. You should be able to install Firefox 2.0 and use that to browse the web instead, as long as AOL is signed in in the background.

      If you're not comfortable doing that, you'll need to wait until we get around to signing up for an AOL trial account in order to test this bug.

      1 Reply
      1. re: Engineering
        cayjohan Sep 18, 2007 04:45 PM

        Thanks - I'll wait as I'll be using AOLfor the time being. Nice to know it may be a browser thing and not just operator error! I'll just keep trying and then living with my errors.

        I appreciate the response.

      Show Hidden Posts