HOME > Chowhound > Site Talk >
What have you made lately? Get great advice
TELL US

Whats going on with the boards?

m
Mother of four Sep 1, 2007 06:57 PM

Am I the only one finding it hard to read some of the boards? It seems that the replys are somehow getting typed on the posts which makes it impossible to read. Strange!! This has only happened recently.

  1. Engineering Sep 18, 2007 01:45 AM

    Is anyone still experiencing this issue?

    8 Replies
    1. re: Engineering
      liu Sep 18, 2007 08:41 AM

      Thanks, Engineering!
      I was able to post yesterday with no apparent problems. I will keep a close watch and report back with any difficulties. As always, no report is a good report!

      1. re: liu
        The Dairy Queen Sep 18, 2007 11:05 AM

        I'm not sure if it's the same issue, but I am experiencing a problem (happened to me just a few minutes ago) where only part of the thread loads. I'm reading along and, then, suddenly, the thread is truncated in the middle of someone's post.

        ~TDQ

        1. re: The Dairy Queen
          liu Sep 18, 2007 12:13 PM

          The Dairy Queen -- What you are experiencing sounds very different from my difficulty posting. When I would try to post (reply), the space that I was typing in was covered partially or wholly by another already existing post so that I could not see what I was trying to type.

          However, I have experienced something like what you mention awhile back. I urge you to post anew on your issue on this same board of Technical Help.

          1. re: The Dairy Queen
            Gio Sep 18, 2007 12:16 PM

            When I click on the Refresh button that problem usually clears up.

            1. re: Gio
              The Dairy Queen Sep 18, 2007 12:21 PM

              I don't always get a refresh button in those situations (I suppose I should have mentioned that)--I usually have to back out and re-load it.

              ~TDQ

              1. re: The Dairy Queen
                Gio Sep 18, 2007 02:02 PM

                The Refresh button is on your tool bar - at the top of the screen.

                1. re: Gio
                  The Dairy Queen Sep 18, 2007 02:11 PM

                  Yes, thank you, I understand where the refresh button is.

                  What I'm saying is that the part of the problem I'm experiencing is that the screen isn't loading fully AND at the same time the refresh button is not enabled --it's "stuck".

                  ~TDQ

        2. re: Engineering
          MMRuth Sep 18, 2007 01:53 PM

          I'm still experiencing the problem, though much less frequently today than during the past week or so.

        3. liu Sep 13, 2007 10:54 PM

          I wish to post an update on this problem: it is still happening, and if anything, it is worse than before. Even as I type this moment, I can not read what I am posting because another post is overlapping this one.
          A week ago, the problem was sporadic; now, however, I am experiencing the problem on every Board.

          3 Replies
          1. re: liu
            WCchopper Sep 14, 2007 11:36 AM

            I am having the same escalation as well.

            1. re: WCchopper
              m
              Mother of four Sep 17, 2007 06:20 PM

              Sometimes yes, sometimes no. I don't have a clue what it going on,but I don't like it!!! Since I first asked the question, you would think that it would have been fixed by now!!

              1. re: Mother of four
                r
                RicRios Sep 17, 2007 09:22 PM

                Yup, it seems they finally fixed it.
                I wonder what's the big deal for the programming team to log on & let the users know what's going on.

          2. SweetPea914 Sep 10, 2007 06:33 PM

            same has been happening to me, it's very annoying. I have to post, then edit.

            1. amymsmom Sep 4, 2007 07:36 PM

              It's still happening to me.

              4 Replies
              1. re: amymsmom
                m
                mountebank Sep 5, 2007 10:48 AM

                Me too! VERY annoying.

                1. re: amymsmom
                  liu Sep 5, 2007 10:25 PM

                  And it is still happening to me, too.
                  I just posted on the Los Angeles board, and I had to type blindly because another post was covering my response. Also, the "Post My Reply" button was covered and would respond only in a tiny corner spot.

                  I know this is frustrating, as the problem continues, but it is good to know that this does not seem to be an individual problem. I trust that our technical genius team will be able to resolve this in time.

                  1. re: liu
                    r
                    RicRios Sep 10, 2007 06:32 PM

                    Question to all of the above: is your browser Internet Explorer Version 7?

                    1. re: RicRios
                      liu Sep 13, 2007 10:57 PM

                      Yes, RicRios, my browser is Internet Explorer Version 7.

                2. liu Sep 2, 2007 06:03 PM

                  I think I am having this same problem. When I try to "Reply" to a post, one of the other posts that already exists overlaps the blank "Reply" box and I can not read it or type. Sometimes, the "Post My Reply" button is also covered partially or totally. There are various degrees of overlap -- some worse than others -- and I have noticed it over the past one or two weeks.

                  4 Replies
                  1. re: liu
                    a
                    Anne H Sep 2, 2007 06:07 PM

                    Same here, but it only interferes with writing, not with reading. Once I post, it looks fine, and other people's posts look fine.

                    1. re: Anne H
                      liu Sep 2, 2007 06:42 PM

                      Anne H -- I agree that the problem seems to interfere with the posting aspect. If I can see the "Post My Reply" button to enter my post, then I am fine. But sometimes, I can not post because the posting space is only partial and does not delineate itself completely. Ironically enough, as I am now posting, it is not a problem on this Technical Help Board. I have experienced the problem on the Cookware, General and Los Angeles Boards.

                      1. re: liu
                        WCchopper Sep 3, 2007 08:18 PM

                        Not only have I had the aformentioned problem, but I am also having posts overlap as I scroll down the page, making them impossible to read. Glad it's not just me.

                        1. re: WCchopper
                          m
                          Mother of four Sep 4, 2007 07:01 PM

                          I think that they were having a problem. as it seems to be working ok now.

                  Show Hidden Posts