HOME > Chowhound > Site Talk >
Do you create unique foods? Get great advice
TELL US

Can't see whole reply box

Midlife Aug 28, 2007 06:52 PM

This may be covered farther down the board but I only have a few minutes left to write. Started having a problem today where I click on reply (on the OP message) and a only a small composition window opens. If I tyope for than 3 or 4 lines I am typing over the post below and can't see what I'm typing. When I hit post reply I can see the whole message and can then go back in and edit it, but this is pretty annoying. FYI- this is on Internet Explorer, PC, XP Pro.

  1. Gio Sep 8, 2007 03:52 PM

    This happens to me also, all over this site. When I see something that just isn't "quite right", I click on Refresh and the situation is corrected.

    1. Midlife Sep 8, 2007 03:16 PM

      I love this site but this problem is getting to be really annoying. Can the team say if there is any progress being made to figure out what's going on and how to fix it??

      1 Reply
      1. re: Midlife
        The Chowhound Team Sep 8, 2007 03:48 PM

        As Jacquilynne mentioned earlier, it's been raised as a problem to Engineering along with the other IE problems that popped up. Unfortunately, we don't have anything more than that.

      2. amyzan Sep 8, 2007 01:35 PM

        This is still happening for me when I reply to any but the very last post in a thread. I have IE7, and am running on XP. It's doing this right now as I type.

        I have also noticed that posts aren't tiling properly on very long threads.

        1. SweetPea914 Sep 6, 2007 07:14 PM

          LOL it's happening now as I reply and has been the case for about a week now. I thinkI accidently reported someone today trying to post my reply!

          1. southerngal Sep 6, 2007 07:10 PM

            I'm having the same problem. Replying right now it's happening. Don't know if the reply will be posted, or if I'm wasting my time.

            1. f
              Fuser Sep 3, 2007 11:52 PM

              I also found that after you start typing, save the post then hit Edit and you get the whole window. It does, however, confuse the machine and it gets stuck on saving and you have to navigate away and then back to see your post.

              1. meatn3 Sep 2, 2007 11:22 PM

                I'm not having it happen on newer op's, but still happening (like now) on the older ones...

                1. Midlife Sep 1, 2007 11:24 AM

                  More input for the tech folk...... it definitely only happens to me when replying to the ORIGINAL post. All other posts have a normal reply window.

                  1. whs Aug 31, 2007 05:15 PM

                    same here

                    1. s
                      smartie Aug 31, 2007 04:42 PM

                      I have the same problem and it is happening on this post too. You can keep typing but you can't read it all that well as it gets into the post below.

                      1. janetofreno Aug 31, 2007 03:37 PM

                        Still happening today. Using IE and Windows XP.

                        1. rworange Aug 30, 2007 01:42 PM

                          Here's a workaround until it gets fixed ...

                          Switch to another window
                          Go back to the chowhound window. It will be fixed.

                          Another option is to keep typing,but you won't see what you are keying.

                          2 Replies
                          1. re: rworange
                            chowser Aug 30, 2007 05:57 PM

                            One warning: if you keep typing and try to "Post My Reply", be careful not to click on "Report" for the post below which shows up at approximately the same place. I've lost a couple of posts that way, one which took me a while to search and find a thread.

                            1. re: rworange
                              nsxtasy Aug 31, 2007 11:49 PM

                              Wow, the stated workaround works - thanks!

                            2. LNG212 Aug 30, 2007 12:47 PM

                              It's still happening. In addition, I can't hit the "link to a place" because that is overwritten by the post below. aaaargh.

                              1. Midlife Aug 30, 2007 11:39 AM

                                Would someone on the team please respond to this? It is still continuing for me. You guys are usually very good about addressing this kind of problem. Thanks.

                                2 Replies
                                1. re: Midlife
                                  Jacquilynne Aug 30, 2007 12:15 PM

                                  It's been raised as a problem to Engineering along with the other IE problems that popped up this week. Unfortunately, I don't have anything more than that.

                                  -- Jacquilynne, Community Manager for Chowhound

                                  1. re: Jacquilynne
                                    Midlife Aug 30, 2007 12:39 PM

                                    Thank you. If it helps any, this specific reply was in a full reply box but is following the last post in the topic. The shortened box occurs when there is another post BELOW the one being replied to.

                                2. n
                                  nosh Aug 29, 2007 02:23 PM

                                  Get the damn thing fixed. I'm having the same problem.

                                  Even on this board. My stopgap solution is to write and post my first line and then edit.

                                  1 Reply
                                  1. re: nosh
                                    i
                                    idia Aug 30, 2007 09:41 AM

                                    I find that when there are a lot of posts on a particular thread, the last post gets cut in half and I can never read the entire thing. Then I scan down beyond the red part to see the post continued.
                                    Am I doing something wrong?
                                    Is there maybe a second page I am unaware of?

                                  2. meatn3 Aug 28, 2007 11:08 PM

                                    Its happened to me sporadically for 2 days, on this post (right now) & homecooking - greenbeans.

                                    1. susancinsf Aug 28, 2007 10:32 PM

                                      having the same problem. Using IE.

                                      1. ChinoWayne Aug 28, 2007 07:15 PM

                                        I think Chowhound is having a problem with IE. It happens to me when I used IE 7, but not when I use Firefox.

                                        1 Reply
                                        1. re: ChinoWayne
                                          m
                                          mpalmer6c Sep 3, 2007 11:27 PM

                                          Ditto.

                                        2. p
                                          pacz Aug 28, 2007 06:55 PM

                                          The same thing happened to me earlier, however this reply box seems to be okay.

                                          Show Hidden Posts