HOME > Chowhound > Site Talk >

Discussion

"My chow" posts don't indicate new additions...

  • 13
  • Share

They used to but no more. Am I the only one?

  1. Click to Upload a photo (10 MB limit)
Delete
Posting Guidelines | FAQs | Feedback
Cancel
  1. Can you check to ensure you're showing as logged in when viewing your 'my chow' profile? Some people who are logged in on Chowhound.com are not properly logged in on CHOW.com, and the 'my chow' stuff is on the other domain.

    More on log-in difficulties: http://www.chowhound.com/topics/389318

    1 Reply
    1. re: Jacquilynne

      Did as you suggested & the problem now seems fixed. Thanks....

    2. I notice that "my chow" postings don't update with "new" postings right away. There seems to be a bit of lag time. I've clicked on "my chow", seen that there were no new postings on any threads I have posted on, then gone to a board, where there is a reply to one of the threads I've posted on, and the reply was 4 or 5 minutes previous. So, the "my chow" isn't updating immediately. At least this is what I have noticed. Not sure if anyone else noticed or not.

      10 Replies
      1. re: QueenB

        I've noticed the same thing, but the lag time has been as much as 20-30 minutes.

        1. re: JasmineG

          Engineering? Is it supposed to work this way, or is this another bug?

          1. re: QueenB

            There'll usually be a small lag before Hot Posts is updated, but it shouldn't generally be as much as 20-30 minutes. That may be when the servers are super busy. Does the lag time vary throughout the day that you've noticed?

            1. re: Jacquilynne

              I can't answer that question very well for a couple of reasons. First, I'm not able to be on the site enough to know if there is a lag every time and how long it is. Second, if I go to a thread and see someone has posted on a thread I've posted on, I usually open that thread and read. So, I don't ever hang around to see how long it takes for it to show up on the "my posts" section.
              How long is the normal lag supposed to be? I can try and be more diligent about checking.

              1. re: Jacquilynne

                Jacquilynne,
                I've been checking on and off today and it is regularly taking over 20 minutes for threads with new posts to show up as "new" in "my chow".
                I thought I would let you know.

                1. re: Jacquilynne

                  Also, some posts just never show up in MyChow. Here's an example of a thread, to which I posted yesterday (twice), that never appeared on my MyChow page.

                  http://www.chowhound.com/topics/339426

                  Anne

                  1. re: AnneInMpls

                    Anne, I actually know why this happened to you. You originally posted to that thread on Nov 3, 2006. By the time you posted again, it had "fallen off" your MyChow page. So, when you reposted, it never showed up again. Basically, the way I understand it, once a post falls off your MyChow page, it does not reappear, no matter how many new posts are added.

                    Chowhound Engineering, or Jacqueline...whoever is listening. As far as I'm concerned, this is a problem that needs to be fixed. If I post on a thread, no matter how long ago, or if it falls off MyChow page, it SHOULD reappear if there are new posts added. There are times when I post to boards I visit on a very occasional basis. I'll never know if someone responds the way that MyChow works right now.

                    Can you please look into fixing this? Otherwise, it kind of defeats the purpose of MyChow posts, don't you think?

                    1. re: rworange

                      If it makes you feel any better, my 'My Chow' does not work at all.

                      Try clicking on my profile, for example.

                      1. re: ttriche

                        Discouraging!

                      2. re: QueenB

                        I noticed this today. This seems like an odd limitation of MyChow.