HOME > Chowhound > Site Talk >
Do you create unique foods? Tell us about it
TELL US

No replies visible!

r
rschwim Nov 10, 2006 07:57 AM

Help! All I'm seeing when I click on a Boards entry is the initial message, none of the follow-ups. It's been like this for 2 days or so....Anybody else having a problem?

  1. k
    kathylagare Nov 16, 2006 01:13 AM

    I have the same problem here. I am a new user and just assumed it's because I have an old mac with an old operating system. Wish I could read the 5 replies you received to see what this is all about. Oh well..... will just keep reading the questions (heavy sigh) till the new mac comes in a few weeks. This looks like a great website.

    1. r
      rschwim Nov 12, 2006 07:35 PM

      Did this non-support for IE 5 just start? My problem started within the last week or so..I have a Mac running 9.2 so I don't even know if that will support IE 6? Any alternatives for me as Chowhound is one of my everyday stops!

      1 Reply
      1. re: rschwim
        The Chowhound Team Nov 12, 2006 09:00 PM

        Changes that have been made to the site recently (there are always minor changes happening) may have caused your problem. Have you considered using Firefox or Safari instead of Internet Explorer as your browser? You should be able to get a more recent version of those that will work.

      2. Engineering Nov 10, 2006 05:31 PM

        Hi folks. You'll need to upgrade your browser to at least IE 6, we don't support IE 5. Better yet, just use Safari on OS X or Firefox 2.0 on Windows.

        1. t
          tartetatin Nov 10, 2006 10:44 AM

          That was happening to me too - I was on Explorer, so I just switched to Safari and it is working fine on it. I don't know if it matters, but I have a mac.

          1. p
            pink cadillac Nov 10, 2006 08:46 AM

            Me too me too. Help help. Lost without you all in Los Angeles

            Show Hidden Posts