HOME > Chowhound > Site Talk >
What are you cooking today? Tell us about it
TELL US

"Post My Reply" Not Working?

sivyaleah Oct 25, 2006 02:08 PM

Can't seem to post my reply. The button is missing. Will let me reply to someone else's reply, but not reply to the original post today.

What's up?

  1. Engineering Oct 25, 2006 04:11 PM

    Our sincerest apologies to the affected Internet Explorer users, it's working now.

    1. The Chowhound Team Oct 25, 2006 03:54 PM

      Chowhound Engineering is looking into the problem.

      1. Carb Lover Oct 25, 2006 02:49 PM

        I had this happen to me yesterday, and just went ahead and clicked on the corner where it should be and whaddya know...it posted!

        Hey, I notice there's no reply button for this post, so let's see if the same works...

        Edit: apparently so!

        1 Reply
        1. re: Carb Lover
          Funwithfood Oct 25, 2006 03:16 PM

          I tried the "corner method", it didn't work for me. (The response below completely covers the reply "area" on my screen :(

        2. Funwithfood Oct 25, 2006 02:37 PM

          Yes, very frustrating--the reply button disappeared!

          1 Reply
          1. re: Funwithfood
            ellenost Oct 25, 2006 02:46 PM

            I have the same problem.

          2. Katie Nell Oct 25, 2006 02:10 PM

            It seems lots of people are having this problem and I've e-mailed and they said the engineering staff would have to look into it... http://www.chowhound.com/topics/show/...

            Show Hidden Posts