HOME > Chowhound > Site Talk >
What's your latest food project?
TELL US

Won't let me reply

s
Sharuf Oct 25, 2006 07:43 AM

Under Home Cooking on the spoonbread and awandar subject (no replies so far), I tried to make a reply and it doesn't post.

Must be a local bug.

  1. MMRuth Oct 25, 2006 10:56 AM

    I've had this problem as well ... including replying to this post - the red button doesn't appear, but when I hover my cursor over where it should be, and click, it posts my reply.

    1. a
      ali patts Oct 25, 2006 11:26 AM

      me too!

      4 Replies
      1. re: ali patts
        h
        HillJ Oct 25, 2006 12:41 PM

        me three :)

        1. re: HillJ
          pikawicca Oct 25, 2006 12:56 PM

          me 4!

          1. re: pikawicca
            Katie Nell Oct 25, 2006 01:24 PM

            Aha! Me 5! I just e-mailed the moderators about it, because you know when something's gone, you just can't remember what it looked like or where it was... hey! it just appeared while I was typing this!

            Edited to add: it's still not on the first reply of a thread, but did appear on this 4th reply... weird!

            1. re: pikawicca
              TexasToast Oct 25, 2006 01:46 PM

              me 6!

              TT

        2. f
          FAB Oct 25, 2006 01:43 PM

          I'm still having the same problem as everyone else here too!

          1. yumcha Oct 25, 2006 03:27 PM

            Oh, you're right! Thanks! It's like a hidden button!

            1. The Chowhound Team Oct 25, 2006 03:59 PM

              Chowhound Engineering is aware of the problem, and is looking into it.

              Show Hidden Posts